زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام الجی: دسر آلبالو
در روزهای داغ و طولانی تابستان که به سختی به انتها میرسد، هیچ چیز به اندازه نوشیدنیهای خنک نمیچسبد.
هر ساعت از روز هر جا که باشید، تا وقتی خورشید در آسمان است، نوش جان کردن یک لیوان دسر یا آبمیوه تازه که با میوههای خوشمزه فصلی و تازهچین تهیه شده باشد، آن قدر جگرتان را خنک میکند که بیخیال گرمای طاقتفرسا و تمامنشدنی تابستانی میشوید.
شاید اسم آلبالو بزاق خیلی از شما را با تداعی کردن طعم ترشش تحریک کند اما وقتی از این میوه تازه فصلی با هنرمندی تمام یک سرآشپز حرفهای دسر آلبالو تهیه شود دیگر از آن طعم ترش همیشگی خبری نیست و جای خودش را به یک دسر جذاب و غلیظ شیرین میدهد که اگر اغراق نکرده باشیم بهترین دسر تابستانی برای گوارا کردن وجود شماست.
در این مطلب، شما را با طرز تهیه این دسر با استفاده از مایکروویو سولاردام الجی آشنا میکنیم. (میتوانید به جای استفاده از کمپوت آلبالو از آلبالوی تازه استفاده کرده یا کمپوت آلبالو را خودتان در منزل تهریه کنید.)
مواد لازم برای تهیه دسر آلبالو:
- شیر: 2 لیوان
- سفیده تخم مرغ: 4 عدد
- خامه: 250 گرم
- پودرقند: یک لیوان
- وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری
- کمپوت آلبالو: یک قوطی
- پودر ژلاتین: 8 قاشق مرباخوری
روش تهیه دسر آلبالو با استفاده از مایکروویو سولاردام الجی
- 6 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین را در کمی آب سرد حل کنید و مایکرو 360 وات 1 الی 2 دقیقه زمان میدهیم تا حل شود.
- شیر را داخل دستگاه گذاشته مایکرو 900 وات 3 دقیقه زمان میدهیم.
- سفیده را با همزن میزنیم تا پف کند. سپس، نصف پودر قند را اضافه کرده هم میزنیم تا سفت شود.
- خامه را هم با باقی مانده پودر قند زده تا مایعی سفت به دست بیاید. خامه و سفیده را با هم مخلوط کرده و سپس شیر سرد را اضافه میکنیم و داخل ظرف سوراخدار میریزیم.
- سپس در یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد. پس از آن داخل ظرف گرد برمیگردانیم.
- آب کمپوت را با 2 قاشق باقی مانده ژلاتین مخلوط کرده مایکرو 540 وات (600 وات) یک و نیم دقیقه زمان میدهیم و برمیگردانیم. آلبالو ها را بی دانه کرده به مایه اضافه میکنیم تا خنک شود.
نظر دهید