۲۴ مرداد ۱۳۹۷
نکات مهم در هنگام طبخ کیک با مایکروویو سولاردام الجی
کیکها از جمله خوراکیهایی هستند که معمولاً توجه بسیاری را به خود جلب میکنند؛ به کمک سولاردام ال جی به راحتی کیکی با کیفیت و لذیذ تهیه کرده و در کنار خانواده نوش جان کنید.
- قابلیت پیش گرمایش برای پخت سالم تر
- انتخاب برنامه پخت متناسب با رنگ و طعم کیک
- پخت در کوتاه ترین زمان
بنابر سوال های مکرر در مورد نحوه درست طبخ کیک، اشتباهات رایج را بررسی می کنیم:
_ دمای مناسب: در حالت کانوکشن استفاده از درجه حرارت بالا موجب خام ماندن وسط کیک می شود، دمای استاندارد آن 165 و یا 160 است.
_ زمان مناسب: معمولا برای دو پیمانه آرد 45 دقیقه است.
_ مواد متناسب: هم زدن بیش از حد مواد پس از اضافه کردن آرد باعث ترک خوردن کیک میشود.
۰ نظر
دیدگاهی ارسال نشده است!
نظر دهید