چطور غذاها را در مایکروویو الجی برشته کنیم؟
قابلیت گریل (Grill) در مایکروویوهای الجی همان سرخکن یا برشتهکن است. از دکمه گریل میتوانید برای برشته کردن سطح غذای پخته شده استفاده کنید. در این حالت غذا بدون در پوش، روی پایه قرار میگیرد.
دکمه گریل ممکن است تا سه درجه تنظیم داشته باشد که هر کدام مختص یک سری از غذاهاست.
- گریل (۱): حرارت زیاد و زمان کوتاه (فقط روی غذا برشته میشود و سریعتر عمل میکند) ماهی، مرغ، کیک، پیتزا و همبرگر
- گریل (۲): حرارت کم و زمان زیاد (فقط روی غذا را برشته میکند) مانند مثالهای بالا با زمانی طولانیتر تا حضور مهمان (زمانی که ما فرصت به اندازه کافی داریم).
- گریل (۳): حرارت و زمان در حد هم. فقط زیر غذا را برشته میکند. برای ته دیگ، ته چین، زیر کیک و زیر خمیرها
اما برخی از مایکروویوهای سولاردام الجی دارای پنج تنظیم گریل هستند: Grill-1 تا Grill-5
عملکرد گریل ۱، ۲ و ۳ شما را قادر می سازد غذا را به سرعت ترد و برشته کنید. در هنگام پخت با گریل ۱ تا ۳ باید از سه پایه بلند استفاده کنید.
Grill-4 به شما امکان می دهد غذا را تا زمان سرو گرم نگهدارید. این عملکرد دارای دمایی بین ۶۰ تا ۸۰ درجه سانتیگراد است. در هنگام پخت در این حالت باید از سه پایه کوتاه استفاده کنید.
Grill-5 شما را قادر می سازد تا در دمای ۴۰ درجه سانتیگراد غذا را تخمیر کنید، تا زمان خنک شدن فر باید صبر کنید، چراکه عمل تخمیر در زمانیکه دمای فر بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد است ممکن نیست. زمان را می توانید تا ۹ ساعت و ۵۹ دقیقه افزایش دهید. در حالت Gr-5 باید از سه پایه کوتاه استفاده کنید.
نظر دهید