زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام الجی: تهچین مرغ
مایکروویو سولاردام پرشیا پلاس ال جی علاوه بر رعایت معیارهای حفظ سلامتی، توجه به ذائقه ایرانی را لحاظ کرده است و توانایی پخت خودکار غذاهای اصیل ایرانی مانند قورمهسبزی، تهچین مرغ و انواع کبابها را دارد.
همچنین، قابلیتهایی نظیر هیتر نوری ذغالی، فر واقعی با گریل زیرین و محفظه مدور از ویژگیهای این سولاردام است.
امروز در وبلاگ الجی میخواهیم طرز پخت یک تهچین خوشمزه ایرانی را به شما آموزش دهیم که به راحتی میتوانید آن را با مایکروویو سولاردام الجی تهیه کنید.
طرز تهیه ته چین مرغ:
- فیله مرغ: ۳۰۰گرم
- برنج: ۳-۲ پیمانه
- ماست پرچرب: یک پیمانه و نصف
- روغن مایع : یک پیمانه و نصف
- تخم مرغ کامل: ۱ عدد
- زرده تخم مرغ: ۲عدد
- کره: 50گرم
- نمک،پودرهل، دارچین، گلاب و زرشک به میزان لازم
طرز تهیه تهچین مرغ با مایکروویو سولاردام الجی:
فیله ی مرغ را از ۲-3 ساعت قبل با۲/۱پیمانه ماست و نمک و فلفل و زعفران مزه دار کنید و سپس همراه کمی روغن با مایکرو 900وات 4-۵ دقیقه تفت دهید.
تخم مرغ را کمی زده سپس ماست و زعفران و نمک و فلفل و هل و گلاب را اضافه کرده و مخلوط کنید و برنج را اضافه کنید.
داخل ظرف بخارپز نیمی از مخلوط برنج را ریخته و کمی فشرده کنید.
فیله های مرغ را چیده و زرشک را همراه کمی شکر و روغن تفت داده و روی فیله ها را چیده و باقی برنج را ریخته و فشرده می کنیم.
روی ظرف بخارپز سلفون کشیده و چند سوراخ ایجاد می کنیم و به مدت ۲۵-30 دقیقه با مایکرو 600 وات زمان می دهیم.
عد از برگرداندن اگر برشتگی کم بود در صورت دلخواه از سیستم گریل(شماره ۱) استفاده می کنیم.
سلام، نکته درست کردن ته چین تو سولار یا ماکرو کشیدن سلفون روشه تا خشک نشه، شماهم گفتین روش سلفون کشیده بشه. سلفون آلومینیومی که بکشی دستگاه بهش حساسه و جرقه میزنه. پس منظور شما چیه؟
عملا این دستور شما غیرکاربردیه.
فکر می کنم منظورشون سلفون نایلونیه وگرنه می گفتند فویل.
اگر از مدلی استفاده میکنید که پخت ته چین داره
المنت پایین روشن میشه و ته چینتون از زیر برشته میشه
و تو این حالت فویل هم بذلرید جرقه ای نمیزنه