زنگ آشپزی با مایکروویو ال جی: پودینگ گل سرخ
پودینگ گل سرخ یه دسر شیرین و بی نهایت خوشمزه است که میتونین با مایکروویوهای الجی درست کنین و به مهمونیهاتون عطر و طعم عالی بدین.
این پودینگ رو هم میتونین کنار شام یا ناهار میل کنین و هم همراه چای عصر. با وبلاگ الجی همراه باشین تا طرز تهیه این پودینگ رو یاد بگیرین.
مواد لازم برای پودینگ گل سرخ:
- پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
- گل سرخ 70 گرم
- گلاب 60 میلی لیتر
- شیرنارگیل 500 میلی لیتر
- شیرعسلی 400 گرم
- خامه صبحانه 200 گرم
- شکر 100 گرم
- پشمک مقداری برای تزیین
طرز تهیه پودینگ گل سرخ:
1. در ظرفی کوچک، پودر ژلاتین را با 60 میلی لیتر آبِ سرد، روی حرارت بخار آبِ جوش قرار دهید تا ذرات ژلاتین کاملا در آب حل شود (مایکرو ١٨٠وات).
2. نیمی از گل سرخ را پودر کرده، به همراه بقیه گل سرخ و گلاب در ظرفی دیگر ریخته و مخلوط کنید، سپس آن را کنار بگذارید.
3. شیرنارگیل را به همراه شیرعسلی، خامه صبحانه و شکر درظرف شیشه ای ریخته، روی مایکرو ٩٠٠ وات قرار میدهیم تا به نقطه جوش برسد.
4. مخلوط شیرنارگیل را از روی حرارت برداشته، ژلاتین ذوب شده و مخلوط گلاب را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
5. مایه پودینگ را در قالب موردنظر بریزید و به مدت چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود. پس از این مدت، قالب را از یخچال خارج کرده و به مدت چند ثانیه در آب گرم قرار دهید، سپس آن را در ظرف موردنظر برگردانده، با کمی پشمک تزیین و سرو کنید.
نوش جان 😉
نظر دهید