۱۰ فروردین ۱۴۰۴

ال‌جی الکترونیکس، عرضه جهانی تلویزیون OLED مدل ۲۰۲۵ را آغاز کرد

تثبیت رهبری ۱۲ ساله در رتبه اول بازار

ال‌جی الکترونیکس (LG) با عرضه رسمی تلویزیون‌های OLED مدل ۲۰۲۵ در بازار جهانی، جایگاه رهبری خود را در بازار تلویزیون‌های OLED برای دوازدهمین سال متوالی تثبیت می‌کند.

OLED

ویژگی‌های جدید تلویزیون OLED مدل ۲۰۲۵

  • چت‌بات هوش مصنوعی (AI Chatbot): این قابلیت به کاربران امکان می‌دهد هنگام استفاده از تلویزیون، در صورت بروز سوال یا مشکل، علت را تحلیل کرده و راه‌حل‌های پیشنهادی را دریافت کنند.
  • افزایش روشنایی تصویر: فناوری جدید بهبود روشنایی، حداکثر روشنایی تلویزیون OLED Evo را تا سه برابر بیشتر از مدل معمولی (B5) افزایش می‌دهد، که باعث نمایش رنگ‌های زنده‌تر و کنتراست بالاتر می‌شود.
  • دکمه اختصاصی هوش مصنوعی روی ریموت کنترل: با فشردن این دکمه، تلویزیون به‌طور هوشمند سوابق استفاده، محیط تماشا و عادات کاربر را تحلیل کرده و پیشنهاداتی مانند کلمات کلیدی جستجو و برنامه‌های پیشنهادی ارائه می‌دهد. همچنین، با نگه‌داشتن دکمه، امکان استفاده از دستیار صوتی مبتنی بر هوش مصنوعی فراهم می‌شود.
  • پشتیبانی از نرخ تازه‌سازی ۱۴۴ هرتز در مدل OLED Evo (M5): این مدل دارای راهکار انتقال بی‌سیم AV است که بدون افت کیفیت یا تأخیر، محتوا را در رزولوشن 4K و نرخ ۱۴۴ هرتز منتقل می‌کند. همچنین، با پشتیبانی از فناوری‌هایی مانند G-Sync و FreeSync Premium، تجربه بازی روان‌تری را برای کاربران فراهم می‌کند.

آغاز فروش در کره و بازارهای جهانی

ال‌جی الکترونیکس از ۲۷ مارس، فروش تلویزیون‌های OLED مدل ۲۰۲۵ را در فروشگاه‌های اصلی کره آغاز کرده است. پیش از این، از ۱۸ مارس این محصولات به‌صورت آنلاین در فروشگاه برند ال‌جی (LGE.COM) عرضه شده بودند و اکنون فروش آن‌ها به بازارهای فیزیکی نیز گسترش یافته است. علاوه بر این، کاربران می‌توانند با اشتراک ماهانه نیز از تلویزیون‌های جدید ال‌جی بهره‌مند شوند:

  • مدل ۷۷ اینچی OLED Evo (G5) با اشتراک ۶ ساله و استفاده از مزایای کارت‌های اعتباری، با پرداخت ۱۲۶,۹۰۰ وون در ماه قابل تهیه است.
  • مدل ۶۵ اینچی OLED (B5) با پرداخت ۵۸,۹۰۰ وون در ماه عرضه می‌شود.
  • در طول دوره اشتراک، خدمات تعمیر و نگهداری رایگان ارائه می‌شود.

قیمت‌گذاری در بازار داخلی

  • مدل ۷۷ اینچی: ۶.۴ میلیون وون (B5) تا ۹ میلیون وون (G5)
  • مدل ۸۳ اینچی: ۹.۲ میلیون وون (B5) تا ۱۳ میلیون وون (G5)

عرضه جهانی و بازخورد رسانه‌های بین‌المللی

ال‌جی پس از عرضه در بازار داخلی، تلویزیون‌های OLED مدل ۲۰۲۵ را به‌تدریج در ۱۵۰ کشور از جمله آمریکای شمالی و اروپا عرضه خواهد کرد. پیش‌فروش این تلویزیون‌ها از ۱۱ مارس در آمریکای شمالی آغاز شده و عرضه رسمی از اوایل آوریل انجام خواهد شد.

رسانه‌های بین‌المللی نیز از تلویزیون‌های جدید ال‌جی استقبال کرده‌اند:

  • وب‌سایت فناوری بریتانیایی T3 فناوری روشنایی جدید OLED Evo (G5) را تحسین کرده و اعلام کرده که “فناوری OLED در سال ۲۰۲۵ به اوج خود رسیده است.”
  • وب‌سایت فناوری آمریکایی The Shortcut مدل OLED Evo (M5) را “رویای تحقق‌یافته تلویزیون بی‌سیم مخصوص بازی” توصیف کرده و عملکرد آن را از نظر کیفیت تصویر، وضوح، نرخ تازه‌سازی و زمان پاسخ‌دهی مشابه تلویزیون‌های سیمی ارزیابی کرده است.

تثبیت جایگاه پیشرو در بازار OLED

بر اساس گزارش مؤسسه تحقیقاتی Omdia، ال‌جی الکترونیکس در سال گذشته با ۵۲.۴ درصد سهم بازار، برای دوازدهمین سال متوالی در رتبه اول بازار جهانی تلویزیون‌های OLED قرار گرفت.

۱ نظر

حسین ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ پاسخ

هر چند فناوری oled نخستین بار در دهه ۷۰ میلادی معرفی و شرکت لوه آلمان در دهه ۸۰ در تکامل این فناوری نقش بسزایی داشت اما قطعا ال جی با فناوری پنل چهار رنگ ( اضافه کردن پیکسل جهارم به رنگ سفید خالص با کنتراست بالا در کنار سه پیکسل به رنگهای اصلی ابی سبز و قرمز ) که حاصل استفاده از فناوری تحریک الکترونیکی فسفر در کنار فناوری دیودهای ساطع گننده نور ارگانیک سه قدم اساسی در این فناوری برداشت اول افزایش ظول عمر پنل تا مرز یکصدهزار ساعت ( دوام پنل های سونی و لوه بسیار کمتر بود ) تولید نور سفید خالص ( در فناوری های قبلی امکان تولید نور سفید خالص وچود نداشت ) کاهش هزینه تولید با فناوری انحصاری تحریک فسفر در پنل های OLED و از همه مهمتر ریسک پذیری مدیران ال جی بابت سرمایه گذاری سنگین روی این فناوری که در خطوط تولید موجود امکان تولید پنل با این فناوری وجود نداشت ال جی در ژانویه ۲۰۱۳ در نمایشگاه CES2013 از اولین تلوزیون OLED در مقیاس تجاری رونمایی و خیلی زود در تمام دنیا از جمله ایران برای فروش عرضه شد سونی و لوه آلمان از اولین مشتریان پنل های OLED ال جی بودند و خیلی زود تولیدات خود را با این فناوری به بازار عرضه کردند شرکت لوه بدلیل تیراژ پایین تولید و تولید در داخل کشور آلمان تیراژ تولید بالایی ندارد اما ال جی به پاس اطمینان سونی از ان سال تمام سایزها و فناوری های جدید خود در زمینهOLED را فورا در اختیار سونی قرار می دهد و در این سالها شاخد عرضه سایزهای چدید از ۷۷ تا ۴۸ اینچ همزمان توسط ال جی و سونی هستیم در سالهای نخست سونی بدلیل استفاده از پردازنده های قدرتمند گرافیکی در رده بندی جهانی از دیدگاه سایت های معتبر جهانی مانند CNET در رتبه بالاتر از ال جی قرار می گرفت اما با تولید پردازنده های قدرتمند تر توسط ال جی در سالهای اخیر ورق برگشت در حال حاضر بیش از ۵۰ تولید کننده جهانی تلوزیون از جمله رقیب دیرینه و هم وطن ال جی یعنی سامسونگ که سالهاتبلیغات منفی در مورد این فناوری منتشر می کرد اما از سه سال قبل با خرید پنل از رکت ال جی به جمع تولید کنندگان تلوزیونهای OLED پیوست از برندهای نام آشنا در ایران که با خرید پنل از ال جی اقدام به تولید تلوزیونهای OLED می نمایند میتون به سونی ، پاناسونیک ، گروندیک ، وستل ، فیلیپس ، جی وی سی توشیبا اشاره نمود متاسفانه از سه سال قبل شرکت چینی BOE اقدام به تولید پنل های ۵۵ و ۶۵ اینچ با فناوری AMOLED نموده که نه دوام و نه کیفیت تصویر قابل قیاس با پنل های ال جی دارد و متاسفانه برخی تولید کنندگان تلوزیونهای تولید شده با این نوع پنل و فناوری را با نام تلوزیون OLED عرضه می کنند که لازم است در یک پست خبری مفصلا در مورد تقاوت این قناوری با فناوری OLED اختصاصی ال جی اطلاع رسانی کاملی صورت گیرد در ایران برند دوو با فناوری Amoled اقدام به تولید و عرضه تلوزیون نموده و شرکت گلدایران هم که اخیرا تلوزیونهای OLED با طراحی مدل های قدیمی ال جی با برند جی پلاس نموده در سایت رسمی خود مشخص نکرده از چه پنلی در تولید سرس OLED خود استفاده می نماید

نظر دهید