زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام الجی: آش رشته
آش رشته از آن دسته غذاهاى همه پسند کاملا ایرانى و البته پرطرفدار در ماه مبارک رمضان است. امیدواریم آماده کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید.
پخت با سولاردام فرصتی است تا سفره افطار را به اتفاقی هیجانانگیز با انواع دسرها، پیشغذاها و غذاهای اصلی تبدیل کنیم. رنگینکمانی از مواد طبخ شده طبیعی و سالم که در زمانی کوتاه آماده شده و کدبانوی ایرانی با افتخار میتواند در کنار آن، لذت روزی حلال را با معنویت دعای افطار تجربه کند.
مواد لازم:
- نخود و لوبیا: هر کدام نصف لیوان
- عدس: یک لیوان
- سبزی آش: نیم کیلو
- پیاز داغ و نعنا داغ: به میزان لازم
- رشته: نصف بسته
- نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه آش رشته با مایکرویو سولاردارم الجی
1. حبوبات را از قبل خیس کرده و داخل ظرف مورد نظر ریخته و آب روی آن می ریزیم. مایکرو 600 وات (540 وات) 20 الی 25 دقیقه.
2. سبزی آش را به همراه پیاز داغ و سیر داغ ریخته و درجه مایکرو 900 وات 20 دقیقه را با درپوش انتخاب میکنیم.
3. رشته را ریخته و مایکرو 900 وات 20 دقیقه با درپوش را انتخاب میکنیم.
نکته:
طرز تهیه سیر داغ: به سیر روغن اضافه میکنیم: مایکرو 900 وات 3 الی 5 دقیقه
طرز تهیه نعنا داغ: به نعنا کمی روغن اضافه میکنیم: مایکرو 900 وات 2 الی 4 دقیقه
با سلام. این دستور پخت فقط برای مایکروویو سولاردام هست. آیا حبوبات رو درمایکرویوهای دیگر الجی میتونیم بپزیم؟