زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام الجی: سالاد قارچ و گردو
تناسب اندام یکی از دغدغههای این روزهای مردم در جوامع مختلف است. مهمترین نکات کلیدی در متناسب نگه داشتن وزن انجام ورزش روزانه و بهرهمندی از رژیم غذایی سالم است.
خیلی از مردم تا اسم رژیم به گوششان میخورد، وحشتزده میشوند و در ذهنشان رژیمهای سخت و محروم کردن کامل بدن از چندین دسته غذایی در ذهنشان تداعی میشود.
ما در این مطلب میخواهیم با آموزش یک سالاد خوشمزه و سبک به نام «سالاد قارچ و گردو» که با مایکروویو سولاردام الجی تهیه میشود، تمامی ترسهای شما در مورد رژیم غذایی را دور بریزیم. سالاد قارچ و گردو آنقدر مقوی و سرشار از انواع ویتامین، آهن، کلسیم و مواد معدنی است که میتوانید آن را به عنوان یک وعده غذای اصلی در شبها میل کنید.
.
مواد لازم برای تهیه سالاد قارچ و گردو
- گردو: 200 گرم
- سیب زمینی آب پز و خرد شده: 150 گرم
- خیارشور ریز شده: 150 گرم
- کالباس و سینه مرغ نگینی شده: 300 گرم
- سس مایونز: یک پیمانه
- خامه: یک پیمانه یا 150 گرم
- پنیر گودا: 150 گرم
- قارچ خرد شده: یکدوم پیمانه
- آبلیمو: 4 قاشق سوپخوری
- کنسرو نخود فرنگی: یکدوم پیمانه
- کنسرو ذرت: یک پیمانه
روش تهیه سالاد قارچ و گردو با مایکروویو سولاردام الجی
سیب زمینی را با سیستم مایکرو در مایکروویو سولاردام الجی، به مدت 7 دقیقه در 900 وات با درپوش همراه با شکاف روی سیب زمینی داخل آب بپزید.
سپس، سینه مرغ را با سیستم مایکرو در درجه 600 وات به مدت 8 الی 12 دقیقه با درپوش زمان دهید تا پخته شود.
قارچ را در درجه 900 وات با درپوش همراه با کمی کره تفت داده، تمام مواد پخته شده و کالباس خرد شده و باقی مواد را با هم مخلوط کرده و در انتها سس و خامه و پنیر رنده شده را اضافه کنید.
نوش جان ;)
نظر دهید