زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام ال جی: مرغ بریان شکم پر
چند شب بیشتر تا شب یلدا نمانده! پس بجنبید و از همین حالا برای یک شام بهیادماندنی تدارک ببینید.
شب یلدا بهترین فرصت برای خانمهاست تا ذوق و هنر خود را در آشپزی با طبخ خوشمزهترین، اشتهاآورترین و رنگارنگترین اما در عین حال سختترین غذاها به نمایش بگذارند.
مرغ بریان شکمپر از آن غذاهایی است که هر کسی نمیتواند هر زمانی طبخ کند. فوت و فن خاص خودش را میخواهد و نیاز به تجربه و مهارت دارد. سرآشپز الجی در مرکز آموزش مایکروویو الجی تهران به شما کمک میکند تا مهارت یک کدبانوی ایرانی را برای خانواده و میهمان شب چله عرضه کنید. طبخ این غذا که یک غذای بینالمللی است با مایکروویو الجی 45 دقیقه زمان میبرد.
مواد لازم برای 5 نفر
- آب : به مقدار لازم
- آب پیاز : 1 + 4/1 لیوان
- آبلیمو : به میزان لازم
- برگ بو : 5 عدد
- پودر سیر : 2 قاشق مرباخوری
- پیاز : 2 عدد
- رب انار : 2 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی : 1 قاشق چایخوری
- زرشک : 1 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده : 2 قاشق غذاخوری
- ساقه کرفس : 2 ساقه
- سبزیجات معطر : (جعفری و گشنیز ساطوری شده) 2 قاشق غذاخوری
- سیر : 2 حبه
- فلفل دلمه ای : 1 عدد
- فلفل سیاه : به میزان لازم
- مرغ : 1 عدد
- مغز گردو : نصف لیوان
- نمک : به میزان لازم
- هویج : 3 عدد
- کره : به میزان لازم
روش تهیه مرغ بریان شکم پر با مایکروویو الجی
ابتدا مرغ را شسته و داخل شکم آن را کاملا خالی کرده و خوب بشویید.
سپس فلفل دلمه ای، هویج، سیر، کرفس و برگ بو را خرد کرده و داخل شکم مرغ قرار دهید و آن را داخل ظرف درب داری قرار داده و روی آن آب پیاز و پودر سیر بریزید و درب ظرف را بسته و 2 تا 8 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
سپس داخل شکمش را خالی کنید.
پیاز و سیر را ریز خرد کرده و با کمی روغن در مایکرو900 وات 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
سپس سبزی معطر را اضافه کنید، تفت دهید تا سبزی سرخ شود.
در ادامه گردوهای خرد شده، زرشک، زعفران دم کرده، رب گوجه فرنگی و رب انار را اضافه کنید، و کمی با همان مایکرو 900 وات تفت دهید.
داخل شکم مرغ را کمی آبلیمو بمالید و نمک بزنید و موادی که آماده کرده اید را داخل شکم مرغ بریزید و با دست خوب پخش کنید تا تمام سطح داخلی مرغ به این مواد آغشته شود.
سپس با نخ کوک یا هر نوع نخ ضخیمی که دارید مرغ را جمع کنید.
ابتدا نخ را از پشت گردن مرغ به سمت جلوی سینه ها بیاورید و زیر استخوان سینه نخ را بپیچانید.
سپس دو طرف نخ را به بخش انتهایی پای مرغ 2 بار بچرخانید و گره بزنید. در زمان پیچاندن نخ را بکشید تا مرغ جمع شود.
نخهای اضافی را قیچی کنید.
کره را آب کنید.
سپس با دست تمام سطح مرغ را با کره آب شده ماساژ دهید.
پس از آماده شدن مرغ روی آن مقداری نمک و فلفل بپاشید.
مرغ را داخل ظرف پیرکس قرار دهید و 1و نیم لیوان آب و 1چهارم لیوان آب پیاز و 1چهارم لیوان آبلیمو داخل ظرف بریزید.
مرغ را داخل دستگاه گذاشته، مرحله اول در مایکرو 600 وات 30 دقیقه با درپوش زمان میدهیم. بعد از پخت برای بریان شدن از برنامه گریل استفاده میکنیم.
نکته ضروری: میتوانید برای آب دار ماندن مرغ زیر پوست سینه مرغ را به آرامی بلند کنید و فاصله میان پوست و گوشت را نیز به کره آغشته کنید.
نظر دهید