زنگ آشپزی با سولاردام الجی: دلمه کدوی ایتالیایی
یک دستور ساده و مقوی برای گیاهخوارانی که با تخممرغ و لبنیات مشکلی ندارند. این خوراک میتواند در کنار انواع غذاهای گوشتی قرار بگیرد یا با اضافه کردن مرغ یا ماهی پخته و گریل شده تبدیل به یک غذای اصلی شود.
[my_video url=https://lgblog.ir/wp-content/uploads/2014/09/دلمه-کدوی-ایتالیایی1.flv]
مواد لازم برای 2 نفر
اسفناج: (ساطوری) 100 گرم
بیسکویت کراکر: (خرد شده) یک عدد
پنیر موزارلای: (رنده شده) 100 گرم
تخم مرغ: یک عدد
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
سیر: (رنده شده) 3 حبه
شیر: 4 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
کدو سبز: (نصف کرده) 4 عدد
کره: 1 قاشق غذاخوری
زمان پخت: 10 دقیقه
ملیت منو: ایتالیایی
دستور پخت:
سیر رنده شده را با یک قاشق غذاخوری روغن در یک ظرف کوچک گرد با درپوش به مدت 30 ثانیه با توان 900 وات تفت دهید.
سپس روغن باقیمانده و اسفناج را اضافه کرده و 3 دقیقه با توان 600 وات تفت دهید. در بین پخت یکبار آن را هم زده و نمک و فلفل بزنید.
کدوها را با پوست نصف کرده و داخل آنها را تا آنجا که ممکن است خالی کنید.
بعد از سرد شدن مایه اسفناج پنیر را با آن مخلوط کنید و داخل کدوها بریزید.
کدوها را داخل یک بشقاب مناسب بچینید.
تخممرغ را هم زده و با شیر و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و روی مواد داخل کدو بریزید.
بیسکویت خرد شده را با کره مخلوط کره و روی مواد بدهید.
دلمهها را به مدت 6 دقیقه با روش پخت ترکیبی co4با توان 360 وات و دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا روی آن برشته شود.
نکات ضروری:
در مرحله آخر ظرف را کمی چرب کنید.
کدوها را قبل پر کردن کمی نمک پاشیده و با روغن مایع چرب کنید.
قبل از مخلوط کردن اسفناج با پنیر در صورت آبدار بودن آن را بچلانید تا آبش گرفته شود.
نظر دهید