زنگ آشپزی با مایکروویو ال جی: فیله استریپس
فیله استریپس یا فیله مرغ سوخاری غذای پرطرفدار و مورد علاقه خیلیهاست. این غذا یک نوع غذای فوری است که از فیلهٔ سینهٔ مرغ موجود در اطراف استخوان سینه و زیر گوشت سینه مرغ تهیه میشود.
این غذا با غلتاندن فیلهها در آرد سوخاری و سپس سرخ کردن آن در روغن داغ، همانند شنسیل، درست میشود.
استریپسها معمولاً با سسهای مختلفی سرو میشوند. این سسها عبارتاند از: کچاپ، سس پنیر آبی، سس رنج، سس تنوری، خردل عسلی، سس بال بوفالو، کره و سیر، سس آلو، سس مایونز با طعم کاری یا هر سس ترش یا شیرین.
فیله استریپس را معمولاً در سبدی در کنار سیبزمینی سرخکرده و سالاد یا داخل ساندویچی سرو میکنند. شما میتوانید فیله استریپس را با مایکروویوهای الجی تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه فیله استریپس :
- فیله مرغ: به تعداد دلخواه
- ادویه برای مرغ: نمک، فلفل سیاه، پودرسیر، پاپریکا، فلفل قرمز ادویه
- برای آرد: زردچوبه، زنجبیل، پاپریکا، آویشن، ادویه کاری، فلفل قرمز
- آرد سفید یا آرد گندم
دستور تهیه فیله استریپس با مایکروویو ال جی :
ادویههای مرغ را با کمی آب به مرغها اضافه کنید.
سپس داخل یه ظرف بریزید و روی آن را با سلیفون بپوشانید و برای ۳ الی ۴ ساعت در یخچال بماند. در این فاصله آرد را حاضر کنید و آن را با ادویه های ذکر شده مخلوط کنید.
ظرف آرد را در کنار یک ظرف دیگر که پر از آب یخ و یخ هست بگذارید. هرکدام از فیلهها را بردارید، اول در آرد و بعد داخل آب یخ و چند ثانیه بعد دوباره در آرد و سپس داخل آب یخ و در آخر داخل آرد بیغلتانید و با دست به صورت آسیابی (دورانی) جورى که دست آغشته به آرد تکرار کنید. انقدر تکرار کنید تا فیله ها پولکدار شوند.
سپس ظرف تردکن را چرب کنید و فیلهها را درون آن چیده، روی سه پایه بلند از سیستم ترکیب شماره ۱ حرارت
۱۸۰وات و به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه زمان دهید. بین کار چک شود.
نوش جان 😉
نظر دهید