Quantcast
تیر ۱۸, ۱۳۹۹
July 8, 2020
16464294_672745476230303_2413647014760808448_n

حتما دوست دارید از مهمان عزیزی که در این روزهای گرم تابستانی به خانه دعوت کرده اید حسابی پذیرایی کنید و یک غذای متفاوت و خوشمزه برایش بپزید. فارغ از خورش قیمه و قورمه سبزی یا زرشک پلو با مرغ که غذاهای رایج در مهمانی ها هستند شاید دلتان بخواهد یک فینگرفود کوچولو هم به عنوان چاشنی کنارش بگذارید. ما به اسپاناکوپیتاس را پیشنهاد می کنیم. شما می توانید این غذا را هم به عنوان غذای اصلی و هم میان وعده با مایکروویو سولاردام ال جی طبخ کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه و مقوی را یاد بگیرید.

طرز تهیه اسپاناکوپیتاس با مایکروویو سولاردام ال جی: 

۱ .در ظرف پیرکس کمی روغن ریخته پیازچه ها را به مدت ۲ دقیقه بدون درپوش با سیستم مایکرو با قدرت ۹۰۰ وات زمان داده تا تفت بخورد.

اسفناج ها را تنها با آبی که پس از شستشو روی برگ ها باقی مانده به پیازچه اضافه کنید و دوباره با سیستم مایکرو با قدرت ۹۰۰ وات با درپوش به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه زمان داده تا برگ ها نرم شوند سپس اجازه دهید کمی خنک شوند سپس آنها را فشار دهید تا آب اضافه شان خارج شود.

۲ .برنج و سبزیجات و دانه کاج و کشمش و پنیر فتا و جوز را به مخلوط اسفناج اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس فلفل قرمز و سیاه و پودر تخم گشنیز را اضافه کنید.

۳ .ورقه های خمیر فیلو را روی هم قرار دهید. ۴۰ مربع به ضلع ۱۵ سانتی متر از آنها جدا کنید و سپس فقط ۸ دایره به قطر ۱۰ سانتی متر از خمیر ببرید.

۴ .چهار عدد قالب تارت به قطر ۱۰ سانتی متر را با کمی کره آب شده چرب کنید برای تهیه اولین پای یکی از خمیر های چهار گوش را در کف قالب پهن کنید و با قلم مو روی آن کره بمالید و این کار را با ۹ خمیر چهار گوش دیگر ادامه دهید.

۵ .۴/۱ از مایه داخل پای را با قاشق روی سطح خمیر ها بریزید و روی آن را صاف کنید. یکی از ورقه های گرد را روی مواد قرار دهید و با قلم مو روی آن کره بمالید و سپس یک ورقه دیگر روی آن بگذارید و کره بمالید. در آخر لبه های خمیر های چهار گوش را جمع کرده و روی قالب تا کنید تمامی این مراحل را با سه قالب دیگر نیز انجام دهید.

۶ .دستگاه را از قبل با کانوکشن ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید نصف مایه گوشت را نیز ریخته سپس نصف مخلوط خامه را هم بریزید هم اسفناج ها را بریزید و در آخر بقیه گوشت و نودل را بریزید. خامه سرد را روی خوراک بریزید پنیر چدار رنده شده را هم روی کار بپاشید. سپس روی سه پایه کوتاه با همان دما به مدت ۱۳ الی ۱۵ دقیقه بدون درپوش زمان می دهیم.

سپس اگر خواستیم پنیر روی خوراک برشته تر شود از سیستم گریل بدون درپوش روی سه پایه به مدت ۳ الی ۴ دقیقه زمان می دهیم.​

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


کد امنیتی تصویر جدید


ويدئو