۲۱ مهر ۱۳۹۲

LG Display و نمایش قابلیت‌های بالقوه فناوری تلویزیون‌های خمیده OLED برای تلویزیون‌ها

با معرفی فناوری رویایی صفحه نمایش های LG که تجربه بی نظیری از سیستم های سینمای خانگی را تضمین می‌کند، امسال به نقطه ای مهم در تاریخچه صنعت تلویزیون تبدیل شد. این فناوری که توسط رسانه ها با عباراتی چون «رنگ های شگفت انگیز» و «نوآوری بی بدیل» توصیف شده است، یکی از دستاوردهای خلاقانه LG Display محسوب می‌شود که از زمان عرضه توجه های بسیاری را به خود جلب کرده است. نخستین تلویزیون خمیده‌ای که از فناوری OLED  بهره می‌گرفت، در کره جنوبی عرضه شده و چند ماه بعد در اروپا و ایالات متحده نیز در دسترس کاربران قرار گرفت. انتظار می رود این محصول به زودی در دیگر نقاط جهان نیز ارائه شود.

LG Display برای تولید این تلویزیون ها از فناوری WRGB OLED که شامل برد اصلی Oxide TFT و معماری WRGB بوده و از نظر فنی راهکاری بهینه برای پنل های OLED بزرگ به شمار می رود، بهره می گیرد. با استفاده از طراحی انحناوار OLED ها، پنل های خارق العاده و شاهکاری تولید می شوند که نه تنها از نظر زیبایی خیره کننده بوده ، بلکه تجربه ای بی نظیر از تماشای تلویزیون را برای کاربران به ارمغان می آورند.

مزایای تلویزیون های خمیده OLED LG

پنل های خمیده OLED LG ، با کاستن از میزان ضخامت تلویزیون سبب افزایش زیبایی آن می شوند : این تلویزیون ها با ضخامتی چهار میلی متری تنها حاشیه ای یازده میلی متری در هر طرف پنل دارند. وزن تلویزیون های خمیده OLED LG نسبت به تمامی همتایان خود کمتر بوده و این محصول تعریفی نو از مفاهیم باریک بودن و سبک بودن عرضه می کند.

در همین حال، پنل های OLED خمیده LG تصاویری با کیفیت عرضه کرده و رنگ هایی طبیعی و زنده را با استفاده از 8.3 میلیون ساب پیکسل (دو میلیون بیشتر از ساب پیکسل های پنل های رقبا در کنار ساب پیکسل های سفید رنگ) ، در اختیار کاربران قرار می دهد. زمان پاسخدهی پنل هم کمتر از 0.001 میلی ثانیه بوده و بنابراین پنل 5000 بار نسبت به LCD ها سریع تر عمل می کند.

علاوه بر این ها، تلویزیون های OLED خمیده LG با وجود توانایی فوق العاده خود در تولید رنگ های طیف مشکی قادر است به خوبی رنگ های مشکی تیره و عمیق را به نمایش در آورده و درخشندگی بی نهایت و بهینه ای را ارائه کند. در واقع، توانایی پنل در نمایش رنگ های طیف مشکی کیفیت تصویری بی رقیب را با ارائه تصاویری شفاف و واضح برای تلویزیون به ارمغان آورده و حتی مشاهده یک تار مو را نیز به سادگی امکان پذیر می سازد.

علاوه بر تجربه تصویری با کیفیت و زنده، انحنای به کار گرفته شده در پنل های جدید، تماشای تلویزیون را برای بینندگان آسان تر می سازد. ساختار انحناوار پنل از خط دید معمول چشم انسان موسوم به خط افق تقلید کرده و همین امر آن را با چشم ها بسیار سازگار تر می سازد. این موضوع سبب می شود تا چشم های کاربر در تماشای طولانی مدت تلویزیون احساس خستگی نکنند.

جدا از این، به دلیل میدان دید روشن تر و عریض تر صفحه های خمیده، کاربران می توانند از تجربه بهتر سیستم های تئاتر خانگی لذت ببرند. انحنای IMAX-مانند صفحه نمایش، انحراف بصری و از دست رفتن جزئیات را به حداقل رسانده و اجازه تجربه تصویری با روشنایی و وضوح بیشتر را برای کاربران مهیا می کند. پنل های OLED خمیده LG از فناوری FPR 3D شرکت که فعالیت های ماهیچه های چشم و بدن را در هنگام تماشای تلویزیون به حداقل ممکن کاهش می دهد، برخوردارند. به کار گیری این فناوری بر روی تلویزیون های OLED ، عمقی بهتر و جلوه های سه بعدی واضح تر را ممکن می سازد.

بر اساس بررسی های انجام شده توسط موسسه پژوهشی DisplaySearch ، پیش بینی می شود بازار تلویزیون های OLED تا سال 2015 به ارزشی معادل سه میلیارد دلار آمریکا افزایش پیدا کند. با شکوفا شدن این بازار، LG Display خود را بمنظور پیشگامی این مسیر با استانداردهای بی نظیر و فناوری های نوین تلویزیون های خمیده  OLED  ، آماده کرده است.

۱ نظر

حسین ۲۳ مهر ۱۳۹۲ پاسخ

بنام خدا
با سلام
میزان بالای کنتراست تلوزیون ال ج نسبت به سامسونگ بواسطه ترکیب فن آوری OLED با روش تولید تصاویر بروش التهابی یا تحریک فسفر می باشد تمامی تلوزیونهای CRT از فن آوری التهابی ناشی از برخورد الکترونها به صفحه نمایش پوشیده شده از ترکیبات فسقر ایجاد نور و در نهایت تصویر می کردند اگر نسل جدید تر این تلوزیونها را با تلوزیونهای ال ای دی مقایسه کنید هر چند از نظر وضوح تصویر قابل قیاس نیستند اما ششدت روشنائی تلوزیونهای CRT در مقیاس سطح بالاتر است تا کنون از این روش ترکیبی برای تولید چراغ های پور نور و نورافکن های ال ای دی برنگ سفید استفاده می کردند چون امکان تولید نور سفید صرفا با فن آوری ال ای دی امکان پذیر نیست رنگ زرد روشن متمایل به سبز فسفری سطوح ساتع کننده نور های سفید ال ای دی مانند فلش تلفن همراه و چراغ های ال ای دی موجود در بازار بواسطه استفاده از ترکیبات فسفر در این محصولات می باشد از طرفی در فن آوری OLED بواسطه تولید نور توسط پیکسلها وابستگی به نور پس زمینه وجود ندارد و بواسطه عدم استفاده از کریستال مایع سرعت واکنش پیکسلها بسیار بالاست با توجه به آآنچه گفته شده میزان کنتراست نمونه تولید شده توسط ال جی می بایشت کنتراستی معادل یک به بینهایت و در صحنه های پر تحرک تصویری بدون ماتی و لرزش تولید نماید اما حیف که بواسطه کمبود مواد مورد نیاز تولید این محصول در طبیعت قیمت تمام شده تلوزیونهای تولید شده با این فن آوری به شدت بالا می باشد و مانند تلوزیون های ال ای دی ال سی دی و پاسما در حال حاضر امکان خریداری آن توسط عموم مردم وجود ندارد .
موفق باشد .

نظر دهید