زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام الجی: چیکن کیو
امروز با غذایی از سرزمین تزارها، روسیه، در خدمت شما هستیم.
چیکن کیو یک غذای روسی است که طبخ آن فقط 10 دقیقه زمان میبرد و زود برای میل کردن حاضر میشود. اگر از آنهایی هستید که همیشه از طعمها و مزههای جدید استقبال میکنید، به شما پیشنهاد میکنیم چیکن کیو را از دست ندهید.
مواد لازم برای 4 نفر:
- آرد سفید: به میزان لازم
- تخم مرغ: یک عدد
- جعفری: 2 قاشق غذاخوری ساتوری شده
- سینه مرغ بی استخوان: یک عدد
- فلفل سیاه: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
- کره: 50 گرم
روش طبخ چیکن کیو:
کروه و جعفری را با هم مخلوط کرده و به شکل استوانه فرم داده و در یخچال قرار دهید.
سینه مرغ را از طول برش زده و سپس بدون استخوان کنید.
از قسمت ضخیم سینه مرغ برش بزنید و سپس با بیفتک کمی بکوبید تا باز شود و با نمک و فلفل کمی مزهدار کنید.
از مخلوط کره و جعفری روی مرغ قرار دهید، رول کنید و در آرد سفید بغلتانید. سپس در تخم مرغ زدهشده و در آرد سوخاری بزنید و آغشته به روغن کنید.
داخل ظرف روی سه پایه بلند با ترکیب گریل با مایکرو 360 وات به مدت 8 تا 10 دقیقه زمان دهید.
حالا غذای شما آماده است. نوش جان!
نظر دهید