۰۵ بهمن ۱۳۹۴

زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام ال‌جی: چیکن کیو

امروز با غذایی از سرزمین تزارها، روسیه، در خدمت شما هستیم.

چیکن کیو یک غذای روسی است که طبخ آن فقط 10 دقیقه زمان می‌برد و زود برای میل کردن حاضر می‌شود. اگر از آنهایی هستید که همیشه از طعم‌ها و مزه‌های جدید استقبال می‌کنید، به شما پیشنهاد می‌کنیم چیکن کیو را از دست ندهید.

مواد لازم برای 4 نفر:

  • آرد سفید: به میزان لازم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • جعفری: 2 قاشق غذاخوری ساتوری شده
  • سینه مرغ بی استخوان: یک عدد
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • کره: 50 گرم

Solardom-Persia-Plus-e1445235940390

روش طبخ چیکن کیو:

کروه و جعفری را با هم مخلوط کرده و به شکل استوانه فرم داده و در یخچال قرار دهید.

سینه مرغ را از طول برش زده و سپس بدون استخوان کنید.

از قسمت ضخیم سینه مرغ برش بزنید و سپس با بیفتک کمی بکوبید تا باز شود و با نمک و فلفل کمی مزه‌دار کنید.

از مخلوط کره و جعفری روی مرغ قرار دهید، رول کنید و در آرد سفید بغلتانید. سپس در تخم مرغ زده‌شده و در آرد سوخاری بزنید و آغشته به روغن کنید.

داخل ظرف روی سه پایه بلند با ترکیب گریل با مایکرو 360 وات به مدت 8 تا 10 دقیقه زمان دهید.

حالا غذای شما آماده است. نوش جان!

 

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید