۱۹ اسفند ۱۳۹۷

زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام ال‌جی: باسلوق

باسلوق نوعی شیرینی اصیل ایرانی و از سوغات شهرهای مراغه، ملایر و اراک است. برای تهیه این شیرینی از دوشاب (شیره انگور)، نشاسته، مغز بادام یا مغز هستهٔ شیرین زردآلو و ادویه استفاده می‌شود. 

هر چند ظاهرا تهیه این شیرینی نرم و خوشمزه سخت به نظر می‌رسد اما تا وقتی مایکروویو سولاردام ال‌جی را دارید خیالتان راحت باشد که آسایش در طبخ خوشمزه‌ترین غذاها و دسرها با شماست.

مواد لازم برای تهیه باسلوق

  • آرد نشاسته: یک لیوان
  • آب: ۲ لیوان
  • گلاب: نصف لیوان
  • شکر: 2 لیوان
  • کره : یک قاشق غذاخوری
  • خلال پسته یا گردو: مقداری
  • پودر نارگیل: کمی

طرز تهیه باسلوق با مایکروویو سولاردام ال‌جی:

نشاسته را با شکر و آب مخلوط کرده تا یک دست شود.

مایکرو 900 وات ۵ تا ۸ دقیقه زمان می‌دهیم بین کار هم زده شود. سپس، گلاب را اضافه کرده مخلوط می کنیم.

مایکرو 900 وات 5 دقیقه زمان می‌دهیم تا مواد کاملا غلیظ شود.

در مرحله بعد، روی سطح صاف فویل کشیده و روی آن پودر نارگیل میریزیم. سپس، در مرکز مواد گردو یا خلال پسته می‌گذاریم با کمک فویل رول می کنیم.

باسلوق را به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار می دهیم. بعد از این زمان، برش‌ای دو سانتی‌متری می‌دهیم.​

باسلوق نوش جان ‌‌;)

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید