زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام الجی: باسلوق
باسلوق نوعی شیرینی اصیل ایرانی و از سوغات شهرهای مراغه، ملایر و اراک است. برای تهیه این شیرینی از دوشاب (شیره انگور)، نشاسته، مغز بادام یا مغز هستهٔ شیرین زردآلو و ادویه استفاده میشود.
هر چند ظاهرا تهیه این شیرینی نرم و خوشمزه سخت به نظر میرسد اما تا وقتی مایکروویو سولاردام الجی را دارید خیالتان راحت باشد که آسایش در طبخ خوشمزهترین غذاها و دسرها با شماست.
مواد لازم برای تهیه باسلوق
- آرد نشاسته: یک لیوان
- آب: ۲ لیوان
- گلاب: نصف لیوان
- شکر: 2 لیوان
- کره : یک قاشق غذاخوری
- خلال پسته یا گردو: مقداری
- پودر نارگیل: کمی
طرز تهیه باسلوق با مایکروویو سولاردام الجی:
نشاسته را با شکر و آب مخلوط کرده تا یک دست شود.
مایکرو 900 وات ۵ تا ۸ دقیقه زمان میدهیم بین کار هم زده شود. سپس، گلاب را اضافه کرده مخلوط می کنیم.
مایکرو 900 وات 5 دقیقه زمان میدهیم تا مواد کاملا غلیظ شود.
در مرحله بعد، روی سطح صاف فویل کشیده و روی آن پودر نارگیل میریزیم. سپس، در مرکز مواد گردو یا خلال پسته میگذاریم با کمک فویل رول می کنیم.
باسلوق را به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار می دهیم. بعد از این زمان، برشای دو سانتیمتری میدهیم.
باسلوق نوش جان ;)
نظر دهید