زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام الجی: کتلت مرغ با قارچ و پنیر
کتلتها یکی از خوشمزهترین، متنوعترین و البته محبوبترین غذاهای ایرانی هستند که معمولاً برای ایجاد چسبندگی و شکل گرفتن با تخم مرغ تهیه میشوند.
یکی از انواع کتلت که قصد داریم در اینجا به شما آموزش دهیم کتلت مرغ با قارچ و پنیر است که با استفاده از دستورپختی که سرآشپزهای مرکز آموزش مایکروویو الجی در تهران ارائه میدهند تنها 20 دقیقه زمان میبرد و بعد از طی این زمان، شما یک غذای دلچسب و خوشمزه نوش جان خواهید کرد.
مواد لازم برای 4 نفر
- آرد نشاسته یا آرد ذرت: 4 قاشق غذاخوری
- پنیر چدار: 2 عدد
- تخم مرغ: 2 عدد
- روغن مایع: به میزان لازم
- سینه مرغ: یک عدد
- فلفل سیاه: به میزان لازم
- قارچ: 300 گرم
- ماست خامهای: 4 قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه کتلت مرغ با قارچ و پنیر با مایکروویو سولاردام الجی:
قارچ را شسته، به صورت نگینی خرد کنید و با کمی روغن با مایکرو 900 وات 4 تا 5 دقیقه تفت دهید.
مرغ را هم نگینی خرد کرده و با قارچ سرد مخلوط کنید.
در ظرفی جداگانه، ماست خامهای، تخممرغها، آرد نشاسته یا ذرت، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به مرغ و قارچ اضافه کنید.
در آخر پنیر را افزوده و مخلوط کنید.
کف تابه پیرکس را چرب کرده، از مواد کتلت به انداره نارنگی کوچک برداشته، با دست فرم داده و روی سه پایه بلند، بدون درپوش، با ترکیب مایکرو 360 وات و گریل به مدت 12 الی 15 دقیقه زمان دهید.
فرق مایکرو ویو با ماکروفر دقیقا چیه ؟