۳۱ تیر ۱۳۹۵

زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام ال‌جی: کتلت مرغ با قارچ و پنیر

کتلت‌ها یکی از خوشمزه‌ترین، متنوع‌ترین و البته محبوب‌ترین غذاهای ایرانی هستند که معمولاً برای ایجاد چسبندگی و شکل گرفتن با تخم مرغ تهیه می‌شوند.

یکی از انواع کتلت که قصد داریم در اینجا به شما آموزش دهیم کتلت مرغ با قارچ و پنیر است که با استفاده از دستورپختی که سرآشپزهای مرکز آموزش مایکروویو ال‌جی در تهران ارائه می‌دهند تنها 20 دقیقه زمان می‌برد و بعد از طی این زمان، شما یک غذای دلچسب و خوشمزه نوش جان خواهید کرد.

مواد لازم برای 4 نفر

  • آرد نشاسته یا آرد ذرت: 4 قاشق غذاخوری
  • پنیر چدار: 2 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • سینه مرغ: یک عدد
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • قارچ: 300 گرم
  • ماست خامه‌ای: 4 قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه کتلت مرغ با قارچ و پنیر با مایکروویو سولاردام ال‌جی:

قارچ را شسته، به صورت نگینی خرد کنید و با کمی روغن با مایکرو 900 وات 4 تا 5 دقیقه تفت دهید.

مرغ را هم نگینی خرد کرده و با قارچ سرد مخلوط کنید.

در ظرفی جداگانه، ماست خامه‌ای، تخم‌مرغ‌ها، آرد نشاسته یا ذرت، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به مرغ و قارچ اضافه کنید.

در آخر پنیر را افزوده و مخلوط کنید.

کف تابه پیرکس را چرب کرده، از مواد کتلت به انداره نارنگی کوچک برداشته، با دست فرم داده و روی سه پایه بلند، بدون درپوش، با ترکیب مایکرو 360 وات و گریل به مدت 12 الی 15 دقیقه زمان دهید.

medium02

۱ نظر

babak ۲ مرداد ۱۳۹۵ پاسخ

فرق مایکرو ویو با ماکروفر دقیقا چیه ؟

نظر دهید