۱۸ تیر ۱۳۹۶

خشک کردن میوه‌ها و سبزیجات بامایکروویو سولاردام ال‌جی

با سولاردام ال‌جی، میتوانید انواع میوه ها را خشک و به عنوان یه میان وعده مفید و انرژی‌زا در طول روز مصرف کنید. با جایگزین کردن میوه‌های خشک بجای تنقلات ناسالم، گام مهمی در جهت ارتقای سلامتی بردارید.

سبزیجات و میوه‌های خشک‌شده نیز از مواد اصلی آشپزی ایرانی است و بسیاری از غذاهای محبوب این مرز و بوم شامل این مواد اصلی هستند. با قابلیت خشک‌کردن سبزی که به منوی خودکار سولاردام اضافه شده است می‌توان شوید را در بهداشتی ترین حالت و با بالاترین کیفیت خشک نمود. همچنین از این دستگاه می‌توان برای خشک‌کردن میوه‌ها نیز استفاده کرد.

طراحی شیک و با سلیقه سولاردام جدید ال‌جی، نتیجه تحقیقات و نظرسنجی هایی است که در سال ۲۰۱۴  در بین مصرف کنندگان ایرانی انجام شده است. بازخوردی که از این تحقیقات بدست آمد دستمایه اصلی طراحی محصولی قرار گرفت که با طراحی داخلی هر آشپزخانه‌ای سازگار است.

MWO_Catalog_1118-translated-1-14_1-2-1-copy-e1433759283927

جو سونگ جین، رئیس و مدیراجرایی بخش لوازم خانگی و دستگاه‌های تهویه مطبوع ال‌جی، می‌گوید: «هیتر نوری ذغالی گامی بلند در زمینه وسایل پخت و پز خانگی است. در راستای طبخ طبیعی و سالم غذا، این فناوری واقعاً برگی برنده است. این فناوری نه تنها چربی‌های غیرضروری را از بین می‌برد بلکه برخلاف آنچه طی فرآیند طبخ در اجاق‌های سنتی روی می‌دهد، جلوی از دست رفتن مواد مغذی را می‌گیرد. از همه مهمتر، این دستگاه قابلیت‌هایی دارد که زندگی را راحتتر می‌کند. به لطف این فناوری‌ها ما توانسته ایم جایگاه اول برندمان را در ایران حفظ کنیم.»

photo_۲۰۱۷-۰۶-۱۹_۱۹-۲۱-۲۲

راز حفظ سلامتی در تغذیه مناسب نهفته است. سولاردام پرشیا پلاس دارای قابلیت طبخ سالم است. با استفاده از سولاردام پرشیا پلاس مصرف‌کنندگان ایرانی می‌توانند از غذاهای سنتی و بومی نظیر کشک بادمجان، قرمه‌سبزی، ته‌چین، قیمه و غیره لذت ببرند. افزون بر این، بدون استفاده از مقدار زیادی روغن می‌توان غذاهایی از نوع فست فود نظیر سیب‌زمینی سرخ کرده، همبرگر و تنها با استفاده از بخار، در خانه کالباس تهیه کنند. همچنین، با سولاردام پرشیا پلاس تهیه میوه‌ها و سبزیجات خشک‌شده مانند شوید خشک به آسانی و از طریق منوی خودکار ممکن است.

علاقه‌مندان محصولات فناورانه ال‌جی می‌توانند همین امروز سولاردام پرشیا پلاس را تهیه کنند و لذت راحتی آشپزی را تجربه کنند. این دستگاه توسط شرکت گلدیران به بازار ایران عرضه شده است.

۳۹ نظر

ليلا حفظي ۱۳ آذر ۱۳۹۶ پاسخ

کدام منو یا کدام دکمه را با سولاردام ال جی باید انتخاب کنم که میوه را بتوانم خشک کنم ممنون میشم توضیح بدید

Sanaz ۱۲ دی ۱۳۹۶ پاسخ

Defrost
با این گزینه میتونین.نیم ساعت تا ۴۰دقیقه

حفظي ۱۳ آذر ۱۳۹۶ پاسخ

چه دکمه ای رادر دستگاه سولاردام ال جی باید انتخاب کنیم که بتوانیم میوه خشک کنیم ممنون میشم پاسخ دهید

Sanaz ۱۲ دی ۱۳۹۶ پاسخ

Defrost نیم ساعت تا ۴۰دقیقه

الي ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ پاسخ

سلام با (defrost ) چند میوه خشک میشه ؟. (١،٢،٣،۴)
دیفراست که یخ زدایی هست

یلدا ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ پاسخ

سلام دوستان با کانوکشن سولاردوم ال جی میشه علامتش شکل پنکه هست صفحه ۱۳ راهنمای دفترچه من کانوکشن هست روی پایه کوتاه می چینید میشه دوتا پایه رو با هم استفاده کرد اما ترجیحا فقط یک مدل میوه باشه مثلا سیب با دمای ۱۰۰ درجه چهل دقیقه زمان می خواد وقتی تموم شد فقط برای این که بوق دستگاه قطع بشه یه بار درشو باز کنید و دوباره سریع ببندید تا نیم ساعت در گرمای داخلیش خود به خود سرد بشه بهتر میشه و برای بیقه میوه ها مثل پرتقال کیوی و موز و هم بین ۴۰ دقیقه تا ۶۰ دقیقه زمان می خواد، دما رو از ۱۰۰ بیشتر نکنید چون می سوزه و توش آب داره اگه خواستید تجربه کنید می شنه ده دقیقه ده قیه آخرش بهش زمان بدید تا دلخواه شما بشه قطر میوه از نیم سانت بیشتر نباشه،از میوه خشک بازار بهتر میشه و ارزونتر موفق باشید.

نفیسه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ پاسخ

من این کارو کردم سوخت

مونا ۲۵ مهر ۱۳۹۷ پاسخ

برای سبزی ام همینطور عمل میکنه؟!
ممنون بابت جوابتون

ایلین ۲۰ آذر ۱۳۹۷ پاسخ

عالی شد من درست کردم ممنون از توضیح خوبتون

زينب ۳ اسفند ۱۳۹۷ پاسخ

عالى بود ممنون عزیزم درست کردم عالییییى شد

فاطمه ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ پاسخ

منم با توت فرنگی امتحان کردم سوخت

مهدیه ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ پاسخ

سلام وقتتون بخیر
واقعا با همین روش انجام دادین؟ سیب های من فقط نرم شدن!!!

سوگند ۱۹ آبان ۱۳۹۸ پاسخ

عالی شد منم گذاشتم. سیب با پوست کن حالت چیپسی برش دادم و ۳۵ دقیقه گذاشتم تو سولاردم کانوکشن ۱۰۰ درجه.

ایلیا ۲۸ فروردین ۱۳۹۹ پاسخ

دمت‌گرم یلدا جان، و سپاس بابت وقتی ک گذاشتی
:
فقط جاداره عرض کنم:
واسه خفه کردن صدای بوق‌بوق پایان کار، لزومی نداره درب باز&بسته بشه، تنها کافیه سولاردام خاموش کنی…
راستی استفاده از سیستم یخزدایی هم میتونه بخوبی جوابگو باشه

موفق باشید⚘

مریم ۴ خرداد ۱۳۹۷ پاسخ

با سولاردم فلفل دلمه وفلفل چطور خشک کنم

میلاد منصوری ۱۴ آذر ۱۳۹۷ پاسخ

دوستان سلام
اگه سولار دام الجی رو دارید که خودش گزینه میوه خشک کردن رو داره ولی اگه مدل های دیگه رو دارید باید روی کانوکشن با oven روی دمای ۵۷ درجه بزارید یک روز تا دو روز طول میکشه که خشک بشه. توصیه میکنم که حتما خودتون سیر هم خشک کنید که عالی میشه.موفق باشید

مهسا ۱۹ آذر ۱۳۹۷ پاسخ

من سولاردامم ال جیه ولی همیچین گزینه ای نداره

مهسا ۱۹ آذر ۱۳۹۷ پاسخ

من با گزینه fry & dry موز گزاشتم سوختن

عاطفه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ پاسخ

من سولاردومم مدل ma3884vc هست و نمیدونم چجورى باهاش میوه خشک کنم ،خانوم ساناز گفتن با defrost ,من گزینه defrost سولارم ۴ تا def داره با کدوم ؟؟؟

دنیا ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ پاسخ

سلام من سولار ال جی دارم چطور میتونم میوه و سبزی خشک کنم؟

صبا ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ پاسخ

من ماکروفر الجی دارم با چه گزینه ای میتونم میوه خشک کنم؟؟؟؟

مهدیه ۲ خرداد ۱۳۹۹ پاسخ

سلام من سولاردوم مدل ms93 دارم نمیدونم کیک یا نون به غیر از گزینه اتوماتیک، رو چه گزینه ای بزنم درست بشه و تو چه ظرفی باید باشه؟ اصلا وقتی میگن یه غذایی بذارید مثلا درحه ۱۷۰، ۲۰ دقیقه یعنی چی؟؟ رو چه گزینه ای؟؟؟

پریسا ۲۱ تیر ۱۳۹۹ پاسخ

دوست عزیز شما میتونی از حالت کانوکشن ک با نماد پنکه هست مثل فر کار کنی برای کیک،اولش باید دمای اولیه برای گرم کردن دستگاه بدی ک مینویسه pr-h ،بعد بوق میرنه و شما میتونی کیکتوبذاری،و فقط در این حالت میتوته از ظروف فلزی هم استفاده کنی

فاطیما ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ پاسخ

سلام خسته نباشید.میخواستم بپرسم لواشک رو هم میشه در سولاردووم خشک کرد؟

مرضیه باغبانی ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ پاسخ

سلام
وقت بخیر
برنامه یخ زدایی ۴ تا برنامه داره از کدومش باید برای خشک کردن میوه استفاده کرد؟

زهره ۱۳ مهر ۱۳۹۹ پاسخ

سلام با سولاردام ال جی میشه انگور هم خشک کرد ؟ یعنی کشمش درست کرد ؟

سمیرا ۲۱ آذر ۱۳۹۹ پاسخ

من سیب ورقه شده رو به مدت یکساعت و چهل دقیقه، در حالت کانوکشن در دمای ۱۰۰ درجه با سولاردام خشک کردم….عالی شد

رها ۴ مرداد ۱۴۰۱ پاسخ

سلام از چه جنس قالب هایی برای درست کردن کیک در سولاردام ال جی میشه استفاده کرد ممنون میشم راهنماییم کنید

سوال دیگر اینکه برای پخت کیک کدام حالت مناسب هست ؟
برای خشک کردن سبزی چی کدام دگمه؟

زهره ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ پاسخ

سلام برای پخت کیک از گزینه کانوکشن که همون فر استفاده کنید قالب هم من قالب موج استفاده میکنم ،فقط اینکه اگر دستور گفته ۱۸۰ شما با دمای ۱۶۵-۱۷۰ بپزید ضمنا قبل از شروع conv رو انتخاب کنید دمای مناسب رو بزنید و استارت بزنید که پیش گرمایش یا pr-h انجام شه

مریم ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ پاسخ

سلام
زهره که ۱۶ بهمن پیام داده میشه لطفا بیشتر توضیح بده که دکمه ای که قبل از شروع بزنم کدومه؟؟؟

احمد ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ پاسخ

دکمه خشک کن ماکروفر ال جی متفاوت است :

در مایکروویو های سولاردام ال جی مدل ms95 کافی است کلید GRILL TEMP را انتخاب کنید و سپس شماره ۳ را بزنید و در مراحل بعد دما و زمان مناسب را انتخاب و کلید استارت را فشار دهید.

در مدل ms97 نیز کلید FRY&DRY را بزنید و شماره ۵ را انتخاب کنید و کلید استارت را بزنید.

مایکروویو های ال جی مدل ۹۴،۹۳،۹۱ ابتدا گزینه مایکرو ۹۰۰ وات را انتخاب کنید و سپس تا جایی که رطوبت میوه گرفته شود زمان دهید و در نهایت مایکرو ۳۶۰ وات را انتخاب کنید تا جایی که ترد شود زمان دهید.

همانطور که می دانید برند مایکروفر ارتباطی با خشک کردن میوه ها ندارد یعنی خشک کردن میوه در مایکروفر پاناسونیک با برند ال جی یا سامسونگ و… همگی به یک کیفیت میوه را خشک می کنند و چیزی که در بهتر شدن کیفیت میوه خشک شده شما موثر است انتخاب میوه درست و بدون خرابی یا پوسیدگی است

ملیحه ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ پاسخ

سلام میخواستم بدونم که با سولاردام میشه آلوبخارا درست کرد؟

ملیح ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ پاسخ

سلام میخواستم بدونم که با سولاردام میشه آلوبخارا درست کرد؟

tanin ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ پاسخ

سلام من سولاردم ال جی دارم ولی متأسفانه تابحال ازش استفاده نکردم و طرز کارش رو بلد نیستم و خیلی علاقه دارم با این دستگاه کار کنم ، هم میوه خشک کردن و هم کیک و سایر غذا هایی که میشه در این دستگاه درست کرد رو درست کنم . اگر کسی کار با این دستگاه رو کامل بلده لطفاً راهنمایی کنه . ممنون

ال جی ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ پاسخ

سلام
تو سایت گلدیران آموزش است

دنیا ۱۹ شهریور ۱۴۰۲ پاسخ

سلام من سولاردم الجی دارم میشه توصیح بدین چطورانگورخشک کنم ممنون میشم جواب بدین

مینا ۱۹ شهریور ۱۴۰۲ پاسخ

سلام باسولاردم الجی چطورمیشه انگورخشک کرد ممنون میشم جواب بدین واجبه

Yas ۲۸ آبان ۱۴۰۲ پاسخ

دوستان من نارگیل تازه رو رنده کردم توی ظرف پیرکس حالت یخ زدایی ۴گذاشتم وزن ۵ .فقط چون۳دقیقه بیشتر نیست ۳بار تکرار کردم و با هر بار بوق زدن هم زدم خوب خشک و کریسپی شد.

فریبا ۱۷ آذر ۱۴۰۲ پاسخ

خیلی مسخره است سه ساعت تبلیغات کرده. اه خشک کردنو یاد نداده ممنون از کاربرایی که تو‌کامنتا توضیح دادن ولی بزرگواری که این مقاله رو نوشتی ملت اگر سولار دام نداشتن که درباره خشک کردن میوه با سولاردام سرچ نمی‌کردند می‌رفتند دنبال میوه خشک کن می گشتن مقاله مزخرفی بود ولی ممنون از کسانی که تو نظرات راهنمایی کردن

نظر دهید