۱۰ مرداد ۱۳۹۶

زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام ال‌جی: کیک شربت آبلیمو

کیک شربت آبلیمو پیشنهاد امروز ما برای شما ال‌جی‌دوستان است که می‌توانید به راحتی با سولاردام ال‌جی آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک شربت آبلیمو

  • کره: برای چرب کردن قالب
  • آرد: 200 گرم
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  • شکر: 200 گرم
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • خامه ترش: 150 میلی لیتر
  • پوست رنده شده لیمو ترش: یک عدد
  • آبلمیو: 4 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: 150 میلی لیتر

مواد لازم برای تهیه شربت:

  • پودر قند: 4 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو: 3 قاشق غذاخوری
  • آب: 1/4 لیوان

photo_2017-07-12_21-35-06

طرز تهیه کیک شربت آبلیمو:

  1. قالب پیرکس را که قطر زیاد و ارتفاع کم می باشد را انتخاب کرده کف آن را  (با روغن) چرب کنید.
  2. آرد و بکینگ پودر را با هم درون کاسه ای الک کنید. شکر را اضافه کرده و هم بزنید.
  3.  در یک پارچ بزرگ تخم مرغ ها و خامه و روغن و پوست و آبلیمو را ریخته و با همزن بزنید.
  4. مخلوط داخل پارچ را روی مواد خشک بریزید و خوب هم بزنید تا یکنواخت ترکیب شوند.
  5. مخلوط را درون قالب کیک ریخته و در دستگاه که از قبل با سیستم کانوکشن 200 درجه سانتی گراد گرم کرده اید روی سه پایه کوتاه بگذارید. سپس با سیستم ترکیب مایکرو و کانوکشن 180 وات و 220 درجه سانتی گراد به مدت 2 الی 25 دقیقه زمان دهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی شود.
  6.  برای تهیه شربت پودر قند و آبلیمو و آب را در یک قابلمه پیرکس ریخته با سیستم مایکرو و بدون درپوش 900 وات به مدت 4 الی 5 دقیقه زمان می دهیم تا به جوش آید و قوام آید. (هم بزنید)
  7. به محض اینکه کیک را از دستگاه بیرون آوردید روی سطح آن با یک سیخ چند سوراخ ایجاد کنید و با استفاده از یک قلم مو شربت آماده شده را به روی کیک بمالید. (قبل از سرو بیرون آوردن کیک بگذارید کیک کمی داخل قالب بماند تا خنک شود).

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید