۱۰ مرداد ۱۳۹۶
زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام الجی: کیک شربت آبلیمو
کیک شربت آبلیمو پیشنهاد امروز ما برای شما الجیدوستان است که میتوانید به راحتی با سولاردام الجی آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک شربت آبلیمو
- کره: برای چرب کردن قالب
- آرد: 200 گرم
- بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
- شکر: 200 گرم
- تخم مرغ: 4 عدد
- خامه ترش: 150 میلی لیتر
- پوست رنده شده لیمو ترش: یک عدد
- آبلمیو: 4 قاشق غذاخوری
- روغن مایع: 150 میلی لیتر
مواد لازم برای تهیه شربت:
- پودر قند: 4 قاشق غذاخوری
- آب لیمو: 3 قاشق غذاخوری
- آب: 1/4 لیوان
طرز تهیه کیک شربت آبلیمو:
- قالب پیرکس را که قطر زیاد و ارتفاع کم می باشد را انتخاب کرده کف آن را (با روغن) چرب کنید.
- آرد و بکینگ پودر را با هم درون کاسه ای الک کنید. شکر را اضافه کرده و هم بزنید.
- در یک پارچ بزرگ تخم مرغ ها و خامه و روغن و پوست و آبلیمو را ریخته و با همزن بزنید.
- مخلوط داخل پارچ را روی مواد خشک بریزید و خوب هم بزنید تا یکنواخت ترکیب شوند.
- مخلوط را درون قالب کیک ریخته و در دستگاه که از قبل با سیستم کانوکشن 200 درجه سانتی گراد گرم کرده اید روی سه پایه کوتاه بگذارید. سپس با سیستم ترکیب مایکرو و کانوکشن 180 وات و 220 درجه سانتی گراد به مدت 2 الی 25 دقیقه زمان دهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی شود.
- برای تهیه شربت پودر قند و آبلیمو و آب را در یک قابلمه پیرکس ریخته با سیستم مایکرو و بدون درپوش 900 وات به مدت 4 الی 5 دقیقه زمان می دهیم تا به جوش آید و قوام آید. (هم بزنید)
- به محض اینکه کیک را از دستگاه بیرون آوردید روی سطح آن با یک سیخ چند سوراخ ایجاد کنید و با استفاده از یک قلم مو شربت آماده شده را به روی کیک بمالید. (قبل از سرو بیرون آوردن کیک بگذارید کیک کمی داخل قالب بماند تا خنک شود).
۰ نظر
دیدگاهی ارسال نشده است!
نظر دهید