زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام الجی: کیک خیس
در یک روز بهاری و ابری خنک اردیبهشتی مثل امروز، هیچ چیز مثل صرف یک عصرانه خوشمزه و دلچسب در کنار عزیزترینهای زندگی لذتبخش نیست.
با وبلاگ الجی همراه باشید تا طرز تهیه یک میان وعده سنگین و خوشمزه به نام “کیک خیس” را یاد بگیرید. کیک خیس پیشنهاد امروز ما به شماست که میتوانید با مایکروویو سولاردام الجی بپزید و در کنار یک چای یا قهوه داغ و تازه نوش جان کنید.
مواد لازم:
- شکر و روغن مایع و شیر: هر کدام 1.5 لیوان
- آرد: 2 لیوان
- تخم مرغ: 3 عدد
- بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
- وانیل: 1/8 قاشق چایخوری
- پودر کاکایٔو: 4 قاشق غذاخوری سر پر
روش تهیه کیک خیس با مایکروویو سولاردام الجی
فر رو از قبل با دمای 180 گرم کنید.
طرز تهیه: ابتدا شکر و روغن مایع و شیر و پودر کاکایٔو را در یک ظرفی خوب هم بزنید و یک لیوان از مواد رو کنار بگذارید تا بعدا به عنوان سس روی کیک استفاده بشود. آرد و بکینگ پودر الک شده و وانیل رو به باقی مانده مواد اضافه کنید و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و خوب با همزن بزنید. مواد را داخل یک ظرف از قبل چرب شده بریزید و داخل دستگاه گرم شده با سیستم کانوکشن ١۶٠ درجه بگذارید تا ١۶ الی ٢٠ دقیقه بپزد بعد گریل را روشن کنید تا کمی روی آن سرخ شود.
کیک را تازمانی که داغ است بیرون بیارید و ببرید. سس از قبل آماده شده رو روی کیک داغ بریزید. منتظر بمانید کیک سرد شود و سس کام جذب کیک شود.
سولاردام رو چه جورى مى شه از قبل گرم کرد؟