زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام الجی: کباب بختیاری حلزونی
یکی از تخصصهای مایکروویو سولاردام الجی که باب دندان همه ایرانیهاست تهیه کبابهای متنوع خوشمزه و آبدار، حتی کباب کوبیده ایرانی است.
محصول سولاردام پرشیا پلاس ال جی علاوه بر رعایت معیارهای حفظ سلامتی، توجه به ذائقه ایرانی را لحاظ کرده است. همچنین، قابلیتهایی نظیر هیتر نوری ذغالی، فر واقعی با گریل زیرین و محفظه مدور از ویژگیهای این سولاردام است.
این دستگاه که توانایی پخت خودکار غذاهای اصیل ایرانی مانند قورمهسبزی، تهچین مرغ و انواع کبابها را دارد، محققان الجی را به ایران کشاند تا در مدرسه آشپزی گلدیران همه منوهای اتوماتیک را بر اساس ذائقه ایرانی تنظیم کنند.
پیشنهاد امروز ما به شما کباب بختیاری حلزونی است که حتماً دیدن تصویرش بزاق چشایی شما را قلقلک داده است. طبخ این غذای خوشمزه با مایکروویو سولاردام الجی خیلی راحت است. فقط کافیست راهنماییهای سرآشپز گلدیران را گام به گام دنبال کنید.
مواد لازم برای طبخ کباب بختیاری حلزونی:
1. فیله مرغ 5 عدد
2. ماست 2 قاشق سوپخوری
3. روغن زیتون 3 ق.س
4. نمک و فلفل به مقدار لازم
5. زعفران نصف یک قاشق چایخوری
6. سیخ چوبی به تعداد لازم
7. پیاز یک عدد
8. آبلیمو 3 ق.غ
9. فیله گوسفندی 5 عدد
طرز تهیه کباب بختیاری حلزونی:
ابتدا فیله های مرغ را به همراه پیاز و نمک و فلفل مزه دار کرده و بعد روغن اضافه کنید و به مدت 6-4 ساعت استراحت دهید.
گوشت را با ماست، فلفل و پیاز مخلوط کنید و 12 ساعت استراحت دهید تا طعم دار شود.
بعد یک تکه گوشت و روی آن یک تکه مرغ قرار دهید، به صورت حلزونی بپیچید و به سیخ چوبی بزنید.
حالا با ترکیب گریل بالا و پایین (ترکیب شماره 4) با مایکرو 360 وات زمان بدهید تا کباب بختیاری حلزونی شما پخته شود.
نوش جان!
برنامه شماره چهار کدومه؟؟؟؟؟