۲۱ اسفند ۱۳۹۷

نکات مهم و کلیدی برای پخت انواع غذاهای خمیری با مایکروویو سولاردام ال‌جی

براى درست کردن هر نوع کیک، شیرینی و غذای خمیری ابتدا دستگاه را با پیش گرمایش ١٨٠ درجه سانتى گراد گرم مى کنیم.

روش‌هاى پخت کیک:

-روش اول (پخت دو مرحله اى): ابتدا مایکرو ٩٠٠ وات به مدت ۵ دقیقه و سپس بلافاصله مایکرو ٣۶٠ وات ٧دقیقه براى کیک‌هایى که رنگ دارند (مثلاً کاکائویى) را فعال می‌کنیم.

-روش دوم: ابتدا مایکرو ٩٠٠ وات به مدت ۵ دقیقه را فعال کرده و بعد از این زمان ترکیب شماره ١یعنى co1 با مایکرو ٣۶٠ وات ٧دقیقه (براى کیک‌هاى دو رنگ) انتخاب می‌کنیم.

-روش سوم: از ترکیب شماره ۵ یعنى co5 با کانوکشن ١٨٠درجه سانتیگراد و مایکرو ١٨٠ وات به مدت ١٧ الى ٢٠ دقیقه استفاده مى‌کنیم. ظرف براى کیک‌هاى ساده باید روى سه پایه کوتاه باشد.

SD3858

با ترکیب حالت ماکرو و کانوکشن combi در مایکروویو سولاردام پرشیا می‌توانید بهترین و خوشمزه‌ترین غذاها مانند پیراشکی، پیتزا، شیرینی، لازانیا، پیروک‌ها و نان را بپزید.

حالت combi مخصوص پخت غذاهای خمیری است. این غذاها فقط مغزپخت نمی‌شوند بلکه همزمان با پخت، می‌توان غذا را برشته کرد. زمانی که از این حالت استفاده می‌کنید، نباید از ظروف فلزی استفاده کنید. پخت غذا باید بدون درپوش و بر روی پایه کوتاه انجام شود.

برای اجرای این حالت کلید combi را روی co-5 قرار دهید.

نکته: یادتان باشد که در کامبی ۴ و ۵ همیشه برای هر غذایی قدرت ۶۰۰ وات و درجه ۱۸۰ سانتی‌گراد است.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید