زنگ آشپزی با مایکروویو الجی: فتوچینی
وقتی خسته و گرسنه از محل کار به خانه برمیگردید و دلتان یک غذای فوری میخواهد که زود سیر شوید، هیچ چیز مثل فتوچینی آلفردو (Fettuccine Alfredo) نیست.
این غذای ایتالیایی با پاستا درست شده و گفته میشود یک رستوراندار رمی به نام آلفردو دی لیو برای نخستینبار آن را در دههٔ ۱۹۲۰ میلادی تهیه کرده است.
فتوچینی به زبان ایتالیایی به معنی روبانهای کوچک است. این پاستای ایتالیای فوقالعاده ساده و خوشمزه به شکل نوارهای صاف و ضخیمی است که از ترکیب آرد و تخممرغ درست میکنند.
ما در این مطلب از وبلاگ الجی قصد داریم طرز تهیه فتوچینی آلفردو را که قصه و طعم بی نظیری دارد به شما آموزش دهیم تا در مایکروویو الجی تهیه کنید و مثل یک آشپز حرفهای از این غذای فوقالعاده خوش طعم لذت ببرید، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه فتوچینى:
- فتوچینى: ٣٠٠ گرم
- آب: دو پیمانه
- آب سبزیجات (براث): دو پیمانه
- پیاز خرد شده: یک عدد
- ریحان تازه: نصف پیمانه
- سیر خرد شده: دو حبه
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- سس پاستا: یک و نیم پیمانه
- پنیر پارمزان رنده شده: ربع پیمانه
طرز تهیه فتوچینی با مایکروویو الجی:
در یک ظرف شیشهاى آب سبزیجات، پاستا فتوچینى، پیاز، ریحان، سیر، نمک و فلفل را اضافه مىکنیم.
سپس در پوش را گذاشته مایکرو ٩٠٠ وات زمان مىدهیم.
بعد از جوش آمدن آب، در پوش را برداشته مایکرو ۶٠٠ وات ١٠ الى ١٢ دقیقه زمان مىدهیم تا آب آن کشیده شود. (در این بین پاستا را هم مىزنیم تا یکنواخت پخته شود)
بعد از طبخ، خامه و سس پاستا و سپس پنیر پارمزان را اضافه مىکنیم و هم مىزنیم.
نوش جان 😉
نظر دهید