زنگ آشپزی با مایکروویو الجی: ریزوتو مرغ و قارچ
ریزوتو نوعی برنج ایتالیایی است که به آسانی درست شده و با مواد و شیوههای مختلف مزهدار میشود. دانههای این برنج چاقتر از برنج معمولی ایرانی است اما برخلاف برنج ایرانی در مدت زمان کوتاهتری آماده میشود.
ریزوتو مرغ و قارچ یک غذای نرم و خوشمزه است که آنچنان نیازی به هم زدن و صرف وقت زیاد ندارد. پس با ما همراه باشید تا با طرز تهیه ریزوتو مرغ و قارچ با مایکروویو الجی آشنا شوید که شاهکار آشپزی است.
مواد لازم برای تهیه ریزوتو قارچ و مرغ (برای 3 نفر):
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 پیاز قهوهای، ریز خردشده
- 2 حبه سیر، ریز خردشده
- کره 40 گرم
- 100 گرم قارچ دکمه ای
- فیله سینه مرغ 200 گرم
- 500 میلی لیتر (2 فنجان) آب مرغ
- 40 گرم (1/2 فنجان) پارمزان ریز رنده شده، به اضافه مقدار اضافی برای سرو
- 55 گرم (1/3 فنجان) نخود فرنگی یخ زده، یخ زدایی شده
طرز تهیه ریزوتو مرغ و قارچ با مایکروویو الجی
- مرحله اول:
روغن، پیاز، سیر و نیمی از کره را در یک ظرف 1.25 لیتری (5 فنجان) قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید. با منوی سنسور شماره 2 (پخت دستی در 100٪ ) به مدت 4 دقیقه بپزید تا نرم شود.
- مرحله دوم:
قارچ و برنج را در مخلوط پیاز ترکیب کنید. برنج را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود. مرغ را روی برنج بریزید. روی ظرف را بپوشانید. منوی دستی با 100% را انتخاب کنید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که مرغ پخته شود بپزید. مرغ را به ظرفی بریزید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند. از منوی دستی 100% برنج را به مدت 15 دقیقه دیگر بپزید.
- مرحله سوم:
پارمزان، نخودفرنگی و باقی مانده کره را داخل برنج هم بزنید. با پوشش پلاستیکی بپوشانید و به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید.
- مرحله چهارم:
مرغ را به صورت ضخیم برش دهید. ریزوتو را هم بزنید. در بشقابها تقسیم کنید. مرغ را روی آن ریخته و با ریحان تزیین کنید.
نوش جان 😉
نظر دهید