۱۷ مرداد ۱۴۰۰

زنگ آشپزی با مایکروویو ال‌جی: سوپ پیاز و پنیر فرانسوی

امروز با یه سوپ خوشمزه و عالی به اسم “سوپ پیاز و پنیر فرانسوی” اومدیم که شک نداریم تا حالا امتحانش نکردین! اگه مایکروویو ال‌جی دارید، فورا دست به کار شید و این سوپ مقوی رو برای خانواده طبخ کنین تا ناراحتی‌ها و بی‌حالی‌های این روزا رو بشوره ببره!

مواد لازم برای تهیه سوپ پیاز و پنیر فرانسوی (برای 3 نفر)

  1. – 3 عدد پیاز نازک ورقه شده
  2. – 40 گرم کره خرد شده
  3. – 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  4. – 1 قاشق غذاخوری آرد ساده
  5. – گوشت گاو 4 فنجان
  6. – 2 قاشق چایخوری برگ رزماری تازه خرد شده، به اضافه مقداری دیگر برای سرو
  7. – 6 تکه نان برشته فرانسوی
  8. – 60 گرم (2/3 فنجان) پنیر سوئیسی رنده شده

طرز تهیه سوپ پیاز و پنیر فرانسوی

مرحله 1

پیاز، کره و روغن را در یک کاسه 1.5 لیتری (6 فنجان) مخصوص مایکروویو قرار دهید. به صورت دستی 100 دقیقه به مدت 20 دقیقه بپزید و مرتباً هم بزنید تا پیاز طلایی شود و کاراملی شود. پیازها را تا پایان پخت مرتباً چک کنید تا مطمئن شوید نسوزند.

مرحله 2

آرد را به پیازها اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس، سس را مخلوط کنید. دستی 100 دقیقه به مدت 10 دقیقه بپزید.

مرحله 3

نان را روی سوپ قرار دهید و پنیر را روی آن بپاشید. به صورت دستی به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود روی 70٪ بپزید.

مرحله 4

سوپ و نان را بین کاسه های سرو تقسیم کنید. برای سرو  رزماری اضافی بپاشید.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید