۱۹ اسفند ۱۴۰۰

زنگ آشپزی با مایکروویو ال‌جی: کاری مرغ نارگیلی سریلانکایی

مرغ کاری یک غذای رایج در بین سریلانکایی‌هاست. این غذا در هر منطقه‎‌ای با ادویه‌های خاص آن ناحیه تهیه می‌شود. اما به طور معمول در تهیه آن از موادی مانند هل، میخک، دانه‌های رازیانه و چوب دارچین استفاده می‌شود.

قبل از اینکه مرغ را در روغن داغ سرخ کنند، باید در مخلوطی از پودر چیلی، پودر کاری، زردچوبه، لیمو و برگ پاندان بخوابانند. کمی هم شیره نارگیل به آن اضافه می‌کنند تا مرغ کاری به یک غذای مقوی تبدیل شود. این غذا با برنج باسماتی یا نوعی نان مخصوص سرو می‌شود که به آن پاپادوم می‌گویند.

امروز در وبلاگ ال‌جی می‍خواهیم شما را با طرز تهیه نوعی کاری مرغ که با برنج همراه است آشنا کنیم. این غذا را می‌توانید با مایکروویوهای ال‌جی تهیه کنید و از طعم پرادویه و جدیدش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کاری مرغ نارگیلی سریلانکایی

  • برنج باسماتی 200 گرم
  • 500 میلی لیتر (2 فنجان) آب جوش
  • کمی نمک
  • 2 قاشق چایخوری پاپریکا شیرین
  • گشنیز آسیاب شده 2 قاشق چایخوری
  • 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده
  • ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
  • ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • 40 گرم روغن یا کره
  • 1 پیاز قهوه ای بزرگ، نصف شده، نازک برش داده شده
  • 8 برگ کاری تازه
  • 3 حبه سیر، له شده
  • 2 عدد فلفل سبز تازه، بدون دانه، ریز خرد شده
  • زنجبیل تازه 2 سانتی متری، پوست کنده و ریز رنده شده
  • 2 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
  • ران مرغ 600 گرم خرد شده به قطعات 3 سانتی متری خرد شده
  • 250 میلی لیتر (1 فنجان) شیر نارگیل
  • 2 عدد گوجه فرنگی که هر کدام را در هشت قاچ برش داده‌اید
  • گشنیز تازه، برای سرو
  • پاپادوم، برای سرو

طرز تهیه کاری مرغ نارگیلی سریلانکایی با مایکروویو ال‌جی

  • مرحله اول: 

برنج را در یک کاسه بزرگ 3 لیتری (12 فنجان) قرار دهید که قابل استفاده در مایکروویو است. آب جوش و مقداری نمک را اضافه کنید. با پوشش پلاستیکی بپوشانید و تهویه برای آن بگذارید. ظرف را در مایکروویو قرار دهید. از دستورالعمل‌های منوی پخت حسگر استفاده کنید. وزن برنج را انتخاب کنید؛ در مورد این غذا 0.2 کیلوگرم. حالا کلید شروع را فشار دهید (طبخ باید حدود 25 دقیقه طول بکشد). بعد از پخت با چنگال پف دهی تا دانه‌ها جدا شوند. دوباره بپوشانید و کنار بگذارید تا گرم بماند.

  • مرحله دوم:

پاپریکا، گشنیز آسیاب شده، زیره، زردچوبه، فلفل و پودر فلفل قرمز را در یک ظرف 2.5 لیتری (10 فنجان) قرار دهید. مایکروویو روی 100 درجه باشد، داخل مایکروویو بگذارید و تا نیمه به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که معطر شود هم بزنید.

  • مرحله سوم:

روغن یا کره، پیاز، برگ کاری، سیر، فلفل سبز، زنجبیل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. مایکروویو روی 100 درجه قرار دهید، روی آن را بپوشانید، حدود 5 دقیقه یا تا زمانی که معطر و پیاز نرم شود بپزد.

  • مرحله چهارم:

مرغ را به مخلوط ادویه اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود. شیر نارگیل را بریزید و خوب هم بزنید. روی غذا را بپوشانید. مایکروویو روی P-70 باشد. حالا به مدت 10 دقیقه بگذارید تا بپزد. در نیمه راه غذا را هم بزنید. گوجه فرنگی را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که مرغ پخته شود در مایکروویو قرار دهید. خوب تزیین کنید روی آن گشنیز بزنید. با برنج و نان پاپادوم سرو کنید.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید