۱۴ بهمن ۱۴۰۰

زنگ آشپزی با مایکروویو ال‌جی: سوپ روسی بُرش

سوپ بُرش (Borscht) یک غذای سنتی از اروپای شرقی و زادگاه اصلی آن کشور اوکراین است. ماده اصلی این سوپ چغندر است و همین باعث قرمزرنگ بودن سوپ می‌شود. برای طعم بهتر، برش را معمولاً با ماست یا خامه سرو می‌کنند.

این غذا از روسیه و جمهوری‌های سابق شوروی به ایران راه یافته، در برخی از مناطق شمال ایران کاملاً شناخته شده است. اقلیت ارمنی مقیم ایران در وارد کردن این غذا به سفره ایرانی سهم عمده‌ای داشتند. خامه برشچ در ایران موجود است.

نام سوپ در فارسی «بُرش» (Borsch) تلفظ می‌شود که از زبان روسی گرفته شده‌ است. همین تلفظ در زبان لهستانی و سایر زبان‌های اروپای شرقی نیز به کار می‌رود. این سوپ از طریق مهاجران یهودی به آمریکا برده شده و تلفظ عبری آن به صورت «بُرشت» (Borscht) در قاره آمریکا معمول است.

مواد لازم برای تهیه سوپ برش روسی (برای دو نفر):

  1. 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  2. 1 پیاز قهوه‌ای، ریز خردشده
  3. 1 عدد هویج متوسط، ریز خردشده
  4. 1 عدد سیب زمینی، پوست کنده، خردشده
  5. 1 عدد چغندر، پوست کنده، خردشده
  6. 1 عدد گوجه فرنگی، خردشده
  7. 100 گرم کلم ساواوی رنده شده
  8. رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  9. 625 میلی لیتر (2 1/2 فنجان) آب مرغ
  10. 200 گرم فیله گاو، ورقه‌شده
  11. 1 قاشق چایخوری سرکه قرمز
  12. خامه تازه برای سرو کردن
  13. شاخه‌های تازه جعفری ایتالیایی


روش تهیه سوپ برش روسی با مایکروویو ال‌جی

  • مرحله اول

روغن، پیاز و هویج را در یک کاسه 1.5 لیتری (6 فنجان) قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید. ترکیب را روی سنسور شماره 2 بپزید (پخت دستی در 100٪ به مدت 5 دقیقه.)

  • مرحله دوم

سیب زمینی، چغندر، گوجه فرنگی، کلم، پاستا و آب را داخل مخلوط پیاز بریزید. روی سنسور شماره 1 (به مدت 18 تا 20 دقیقه با 100% طبخ دستی) بپزید تا سیب زمینی‌ها نرم شوند.

  • مرحله سوم

گوشت گاو و سرکه را داخل سوپ بریزید. 3 دقیقه کنار بگذارید.

  • مرحله چهارم

سوپ را با چاشنی طعم‌دار و بین کاسه‌های سرو تقسیم کنید. با یک قاشق خامه و جعفری سرو کنید.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید