۰۹ خرداد ۱۳۹۸

زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام ال‌جی:‌ مافین مرغ و ذرت

خیلی‌ها دوست دارن در کمترین زمان بتونن با مواد اولیه در دسترسشون، یه فینگرفود در کنار سایر غذاها داشته باشند. «مافین مرغ و ذرت» یکی از اون فینگرفودهای پرطرفداره که دستورش رو براتون با مایکروویو سولاردام ال‌جی گذاشتیم:

مواد لازم:

  • سینه مرغ پخته یا خام: یک عدد
  • ذرت: 2 قاشق غذا خوری
  • پیاز ریز نگینی شده: یک عدد متوسط
  • عصاره مرغ: یک عدد
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن: یک‌چهارم پیمانه
  • ماست خامه ای:  یک‌دوم پیمانه
  • آرد: یک و یک‌چهارم پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
  • لیمو فلفلی و پاپریکا: هر کدام نصف قاشق چایخوری
  • فلفل دلمه سبز: نصف یک عدد

طرز تهیه مافین مرغ و ذرت با مایکروویو سولاردام ال‌جی:

سولاردام را روی پیش گرمایش قرار داده و قالب را با کره چرب می‌کنیم .

پیاز را ریز کرده و با 2 قاشق روغن مایع تفت می‌دهیم تا سبک و کمی طلایی شود.

سینه‌ی مرغ را خرد کرده و به همراه ذرت به پیاز اضافه می‌کنیم و پس از لحظه‌ای از روی حرارات برمی‌داریم.

آرد، بیکینگ پودر، پاپریکا، لیموفلفلی، عصاره مرغ و کمی نمک را میکس یا الک میکنیم!

روغن مایع و کره را با هم زده و تخم مرغ ها، ماست و زعفران را به آن اضافه می‌کنیم. سپس همه با همی می‌زنیم تا یکدست شوند.

ترکیب حاوی آرد را به مایع اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا یکدست شود.

مخلوط مرغ و ذرت و پیاز را هم به مایه اضافه می‌کنیم و پس از اینکه خوب یکدست شد، داخل قالب‌های مافین می‌ریزیم.

سپس روی سه پایه کوتاه قرار داده و 1۰ الی 15 دقیقه در کانوکشن قرار می دهیم.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید