۱۱ فروردین ۱۴۰۱

زنگ آشپزی با مایکروویو ال‌جی: برکی شاکشوکا

 برِکی شاک شوکا (عربی: شکشوکه) یا Brekkie Shakshuka نوعی املت تونسی است که غذای محبوب در خاورمیانه و آفریقای شمالی به شمار می‌رود. در این غذا، از گوجه فرنگی، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پیاز، اغلب با زیره سبز و تخم مرغ و سبزیجات موجود در تونس استفاده می‌شود.

در ادامه این مطلب، می‌توانید طرز تهیه این املت خوشمزه و خوشرنگ را با استفاده از مایکروویو ال‌جی یاد بگیرید. با وبلاگ ال‌جی همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه برکی شاکشوکا

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 پیاز قهوه‌ای، نازک خلال شده
  • 1 فلفل دلمه‌ای قرمز، بدون دانه، ورقه‌های نازک
  • 2 حبه سیر، له شده
  • 1 دسته کلم بروکلی، به طول 2 سانتی‌متر برش خورده
  • 1 قاشق چایخوری دانه زیره، درشت خرد شده
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل فلفل قرمز، به اضافه مقدار بیشتری برای سرو
  • 2 قوطی گوجه گیلاسی 400 گرمی
  • 4 عدد تخم مرغ، در دمای اتاق
  • گشنیز تازه خرد شده برای سرو

طرز تهیه برکی شاکشوکا با مایکروویو ال‌جی

  • مرحله اول

یک نان لبنانی را روی سینی ترد روی قفسه بالا بگذارید. برای برشته کردن نان لبنانی به مدت 8 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و ترد شود، از ویژگی پخت گریل استفاده کنید. نان را کنار بگذارید. این کار را با باقیمانده نان لبنانی تکرار کنید.

  • مرحله دوم

روغن، پیاز، فلفل دلمه‌ای، سیر و ساقه‌های کلم بروکلی ضخیم را در یک ظرف 2 لیتری (8 فنجان) قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید. روی آن را بپوشاید و مایکروویو را در درجه 100 به مدت 5-4 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند قرار دهید. در اواسط طبخ، هم بزنید.

  • مرحه سوم

زیره، گشنیز و فلفل چیلی را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و 1 دقیقه دیگر یا تا زمانی که معطر و پیاز نرم شوند در مایکروویو قرار دهید. گوجه فرنگی و باقیمانده کلم بروکلی را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که گرم شود در مایکروویو قرار دهید. خوب مزه‌دار کنید.

  • مرحله چهارم

مخلوط گوجه فرنگی داغ را با قاشق در چهار کاسه کم عمق 750 میلی لیتری (3 فنجان) و قابل استفاده در مایکروویو بریزید. یک فرورفتگی کم عمق در مرکز مخلوط ایجاد کنید. یک عدد تخم مرغ را در مخلوط گوجه فرنگی یک کاسه بشکنید. با یک چاقوی تیز، سفیده تخم مرغ را چند بار و زرده را یک بار سوراخ کنید (این کار از ترکیدن تخم مرغ جلوگیری می‌کند). روی کاسه را با دستمال کاغذی بپوشانید (برای جلوگیری از ریختن آن). ترکیب را روی 100 درجه به مدت 2 و نیم تا 3 دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا زرده نرم شود یا تا زمانی که تخم مرغ به مقدار دلخواه شما پخته شود. این کار را با باقیمانده مخلوط گوجه فرنگی و تخم مرغ تکرار کنید.

  • مرحله پنجم

کاسه‌ها را با پاشیدن گشنیز و تکه‌های فلفل چیلی تزیین کرده و با نان‌های لبنانی ترد تکه‌شده برای سرو آماده کنید.

نوش جان 😉

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید