۰۲ تیر ۱۳۹۳
نکاتی برای حفظ سلامت غذاها در تابستان داغ
تابستان هم از راه رسید! آن هم چه تابستانی، داغ داغ داغ! با اینکه فصل تابستان فصل تازه تازه خوردن خوراکیهاست، گرما و رطوبت میتواند خطر بیماری ناشی از مصرف مواد غذایی را افزایش دهد. با یک یخچال عالی، مثل یخچالفریزرهای الجی، و رعایت چند قانون برای سالم و بیخطر ماندن خوراکیها، میتوانید از همه غذاها بدون نگرانی لذت ببرید:
- هنگام حمل و نقل مواد فاسدشدنی که باید در محیط سرد نگهداری شوند، از سرکنندهای استفاده کنید که با یخ یا کیسههای ژلاتینی منجمد پر شده باشد.
- گوشت خام، غذاهای دریایی و ماکیان را با بستهبندی صحیح نگهداری کنید تا آب آنها غذاهای دیگر را آلوده نکند.
- همه میوههای تازه و سبزیجات را زیر آب روان بشویید.
- همیشه غذاهایی مانند گوشت که با آبلیمو میخیسانید تا رسیده شوند را در یخچال نگهداری کنید نه در آشپرخانه روی کابینت.
- غذاها را کاملاً بپزید و از دماسنج غذا برای اطمینان از دمای مناسب استفاده کنید. گوشت استیک و ماهی در دمای 145 درجه فارنهایت و مرغ و همبرگر در 165 درجه فارنهایت میپزند.
- از کاردوچنگالی که گوشت قرمز، مرغ یا غذاهای دریایی مثل ماهی نپخته را لمس کرده دوباره استفاده نکنید.
- غذاها را بیرون و در دمای بین 40 تا 90 درجه فارنهایت بیش از 2 ساعت نگه ندارید. اگر دما بالای 90 درجه فارنهایت است، غذا نباید بیش از یک ساعت بیرون بماند.
- غذاهای فاسدشدنی میتوانند روی یخ قرار بگیرند تا مدت بیشتری سرد بمانند.
شما در فصل تابستان دوست دارید چه خوراکیها و آشامیدنیهایی را نوش جان کنید؟ با ما در میان بگذارید.
۰ نظر
دیدگاهی ارسال نشده است!
نظر دهید