۰۲ مهر ۱۳۹۳

زنگ آشپزی با سولاردام ال‌جی: دلمه کدوی ایتالیایی

یک دستور ساده و مقوی برای گیاهخوارانی که با تخم‌مرغ و لبنیات مشکلی ندارند. این خوراک می‌تواند در کنار انواع غذاهای گوشتی قرار بگیرد یا با اضافه کردن مرغ یا ماهی پخته و گریل شده تبدیل به یک غذای اصلی شود.

 

[my_video url=https://lgblog.ir/wp-content/uploads/2014/09/دلمه-کدوی-ایتالیایی1.flv]

مواد لازم برای  2 نفر

اسفناج: (ساطوری) 100 گرم

بیسکویت کراکر: (خرد شده) یک عدد

پنیر موزارلای: (رنده شده) 100 گرم

تخم مرغ: یک عدد

روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری

سیر: (رنده شده) 3 حبه

شیر: 4 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

کدو سبز: (نصف کرده) 4 عدد

کره: 1 قاشق غذاخوری

زمان پخت: 10 دقیقه

ملیت منو: ایتالیایی

دستور پخت:

سیر رنده شده را با یک قاشق غذاخوری روغن در یک ظرف کوچک گرد با درپوش به مدت 30 ثانیه با توان 900 وات تفت دهید.

سپس روغن باقیمانده و اسفناج را اضافه کرده و 3 دقیقه با توان 600 وات تفت دهید. در بین پخت یک‌بار آن را هم زده و نمک و فلفل بزنید.

کدوها را با پوست نصف کرده و داخل آنها را تا آنجا که ممکن است خالی کنید.

بعد از سرد شدن مایه اسفناج پنیر را با آن مخلوط کنید و داخل کدوها بریزید.

کدوها را داخل یک بشقاب مناسب بچینید.

تخم‌مرغ را هم زده و با شیر و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و روی مواد داخل کدو بریزید.

بیسکویت خرد شده را با کره مخلوط کره و روی مواد بدهید.

دلمه‌ها را به مدت 6 دقیقه با روش پخت ترکیبی  co4با توان 360 وات و دمای 180 درجه سانتی‌گراد بپزید تا روی آن برشته شود.

نکات ضروری:

در مرحله آخر ظرف را کمی چرب کنید.

کدوها را قبل پر کردن کمی نمک پاشیده و با روغن مایع چرب کنید.

قبل از مخلوط کردن اسفناج با پنیر در صورت آب‌دار بودن آن را بچلانید تا آبش گرفته شود.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید