املت کدو؛ زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام الجی
املت کدو یک غذای ایرانی است که خیلی تند و سریع، طی 15 دقیقه، تهیه و با حداقل مواد لازم و وجود تخم مرغ و کدو یک غذای حاضری و مقوی محسوب میشود.
اگر میخواهید یک صبحانه مقوی، ناهار جمعوجور برای یک خانواده کمجمعیت یا شام سبک میل کنید، طبخ این غذا را به شما پیشنهاد میکنیم.
مواد لازم برای 3 نفر
پیاز داغ: یکسوم پیمانه
تخم مرغ: 3 عدد
روغن مایع: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
کدو سبز (خرد شده): 2 پیمانه
سر آشپز: مرکز آموزش مایکروویو الجی تهران
طرز تهیه
کدوی خردشده، پیاز داغ و روغن را با هم مخلوط کرده داخل ظرف پیرکس میریزیم.
ماکرو 900 وات 4 الی 5 دقیقه زمان داده تا کدوها نرم شود.
تخم مرغها را با نمک و فلفل و زرد چوبه کاملاً مخلوط کرده و کدوی سردشده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
داخل ظرف پیرکس چرب شده ریخته با ترکیب گریل و ماکرو 360 وات با سه پایه بلند 8 الی 10دقیقه زمان میدهیم.
نظر دهید