زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام الجی: شیرینی ماکارون
روزهای گرم تابستون و عصرهای طولانی اون با نوشیدن یه چای داغ و چند تا تکه شیرینی ماکارون خیلی لذتبخشه؛ یه جوری که انگار تمام خستگیهای کار روزانه در میره.
اگه دوست دارید این شیرینی رو خودتون تو خونه با مایکروویو سولاردام الجی درست کنین، پاشید که وقتشه! 🙂
مواد لازم برای تهیه شیرینی ماکارون:
پودر قند: 200 گرم
پودر بادام: 125 گرم
سفیده تخم مرغ: 3 عدد
شکر دانه ریز: 30 گرم
رنگ خوراکی: به میزان
طرز تهیه شیرینی ماکارون با مایکروویو سولاردام الجی:
پودر بادام و پودر قند را با هم مخلوط کرده و داخل غذاساز ریخته تا پودری یکنواخت حاصل شود.
سفیده تخم مرغ را با دور متوسط همزن بزنید تا حباب ایجاد شود سپس شکر را قاشق قاشق اضافه کرده و هم بزنید تا شکر جذب سفیده شود.
دور هم زن را تند کرده تا سفیده شکل بگیرد و فومی شود. رنگ دلخواه را اضافه کرده و کمی هم بزنید.مواد خشک را در سه مرحله اضافه کرده و با لیستک به آهستگی و دورانی هم بزنید تا مخلوط صاف و یکدست شود.
مواد را داخل قیف با ماسوره ساده بریزید.سینی را با ورقه سیلیکونی پوشانده و از مواد به صورت دایره های 3 سانتی با فاصله از هم بریزید.
سینی را دوبار روی میز کار بکوبید تا حبابهای هوا خارج شده و مایه صاف شود. سینی را به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید. سپس سینی را در دستگاهی که از قبل با دمای 130 درجه سانتیگراد پیش گرمایش داده قرار دهید و با همان دما 15 الی 18 دقیقه زمان دهید.
بعد از پخت اجازه دهید ماکارون ها خنک شود سپس با مارمالاد یا هر کرم دیگری ماکارون هارا بهم بچسبانید.
آیا روی پایه بلند باید قرار داد یا روی پایه کوتاه؟
یا مستقیم روی سینی چید؟
ذکر نکردید