زنگ آشپزی با مایکروویو الجی: مرغ ایتالیایی با سیبزمینی و بادمجان
ترکیب مرغ و سیب زمینی و بادمجان یه ترکیب خیلی مشهوره که بیشتر خانمهای خونهدار طبخ میکنن. این غذای خوشمزه رو هم میشه به عنوان خوراک با نان یا بدون نان سرو کرد و هم میشه کنار برنج به عنوان خورش نوش جان کرد. در هر حال، این ترکیب همه جوره خوشمزه است؛ مخصوصا وقتی که یه کم چاشنیهای متفاوت بهش اضافه شه! مثل چی؟ سبزی ریحان و رزماری!
پیشنهاد میکنیم این ترکیب ایتالیایی رو حتما با مایکروویو الجی طبخ و امتحان کنین تا از طعم لذیذش لذت ببرین. با وبلاگ الجی، همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مرغ ایتالیایی (برای 2 نفر)
- 4 عدد ران مرغ
- 1 عدد سیب زمینی، خرد شده
- 2 عدد (حدود 150 گرم) بادمجان ورقه شده باریک
- 2 شاخه رزماری تازه
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 400 گرم سس پاستا گوجه فرنگی
- برگ ریحان تازه، برای تزیین
روش طبخ مرغ ایتالیایی با مایکروویو الجی
- مرحله اول:
از یک چاقوی تیز برای ایجاد 2 برش در گوشت هر ران استفاده کنید.
- مرحله دوم:
سیب زمینی، بادمجان و رزماری را در پایه یک ظرف 1.25 لیتری (5 فنجان) مایکروویو قرار دهید. مرغ را روی آن قرار دهید. روغن بریزید و مزه دار کنید.
- مرحله سوم:
بادمجان مرغ و سیب زمینی را روی آن بچینید. روغن بپاشید و مزه دار کنید. روی 100% به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که مرغ تقریبا نرم شود بپزید.
- مرحله چهارم:
سس پاستا را دور مرغ بریزید. گزینه پخت دستی 100% به مدت 10 دقیقه را انتخاب کنید یا تا زمانی که سس کمی غلیظ شود بپزید.
- مرحله پنجم:
مخلوط مرغ را در ظرفهای سرو تقسیم کنید. رزماری را دور بریزید و با برگهای تازه ریحان سرو کنید.
نظر دهید