۱۴ مرداد ۱۳۹۴

زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام ال‌جی: کمپوت هلو

تابستان است و فصل میوه‌های خوشمزه. بهتر از هلو سراغ دارید؟ عطرش هوش از سر آدم می‌برد. از پرزهای سوزاننده روی پوستش که بگذریم آن چنان رایحه آرام‌بخشی دارد که طرفداران این میوه آرزو دارند که کاش هلو یک میوه چهارفصل بود.

کمپوتش که دیگر حرف ندارد! می‌توانید با تهیه کمپوت هلو، آن را در کنار بستنی لیوانی به عنوان یک دسر خوشمزه و خنک بعد از صرف غذا یا در میهمانی‌های عصر خود برای دوستان سرو کنید. روش تهیه کمپوت هلو را از مرکز آموزش مایکروویو ال‌جی تهران یاد بگیرید. تهیه این دسر خوشمزه و خوش‌عطر و بو 20 دقیقه بیشتر طول نمی‌کشد.

مواد لازم برای 3 تا 4 نفر

  • آب: 3 پیمانه
  • شکر: 250 تا 300 گرم
  • هلو: یک کیلوگرم

روش تهیه:

هلوها را از وسط نصف و هسته‌های آنها را خارج می‌کنیم و می‌شوییم.

آب و شکر را در یک قابلمه پیرکس می‌ریزیم و شکر را در آب حل می‌کنیم.

سپس، در دستگاه مایکروویو سولاردام ال‌جی قرارداده و با سیستم مایکرو قدرت 900 وات به مدت 6 تا 8 دقیقه می‌جوشانیم.

پس از این که کمی جوشید هم می‌زنیم، آن را از یک صافی رد می‌نیم و دوباره در دستگاه با سیستم مایکرو 900 وات به مدت 2 تا 3 دقیقه می‌گذاریم.

پس از اینکه مخلوط آب و شکر دوباره به جوش آمد، هلوهای آماده شده را داخل آن می‌ریزیم و می‌گذاریم در دستگاه تا دوباره با همان سیستم مایکرو با قدرت 900 وات به مدت 8 تا 10 دقیقه دیگر بپزد تا نرم شود.

زمانی که کمپوت آماده شد آن را در یخچال می‌گذاریم تا خنک شود.

نکته:

  • مواظب باشید مرحله آخر زیادی نجوشد زیرا هلوها له می‌شوند.
  • تمامی مراحل پخت در دستگاه مایکروویو بدون درپوش است.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید