تاریخچه پروژه جهانی LG Global Challenger
پروژه جهانی LG Global challenger بر پایهی اهداف خاصی برنامه ریزی شد که حمایت از دانشجویان و تشویق آنها به مطالعه عمیق در مورد موضوعاتی که تمایل به یادگیری دارند و نیز ایجاد فضا و بستر مناسب برای رقابت و چالشهای بی پایان جزو اهداف این برنامه به شمار میرود.
حال فرصتی فراهم شده است تا سفرهای تحقیقاتی به کلیه کشورهای مختلف، برای دانشجویان ایرانی برنامه ریزی شود تا علاقه مندان به علم و یادگیری در این مسیر تجربه و چشم اندازی جدید بدست آورند. پروژه LG Global Challenger اولین و جدیدترین برنامه های سفر تحقیقاتی به خارج کشور برای دانشجویان ایرانی در دوره کارشناسی میباشد. این سفر تحقیقاتی برای اولین بار در سال 1955 در کره جنوبی پایه ریزی شد که به عنوان محبوبترین برنامه عمده و اردوی سفر به خارج از کشور در میان دانشجویان دانشگاههای کره، با نرخ رقابت 1 به 21 شناخته شد و مورد استقبال همگان قرار گرفت.
مسافت سفرهای تحقیقاتی انجام شده معادل 331 بار دور کره زمین
در طی 21 سال گذشته، شرکت کنندگان در رقابت LG Global Challenger، به سفرهای تحقیقاتی متعددی اعزام شدهاند که مسافت طی شده در این سفرها، بیش از 331 بار دور زمین بوده است. به طور کلی مسافت طی شده تقریبا 1,323,738 کیلومتر میباشد که شامل بازدید از 810 شهر از 62 کشور جهان است. متقاضیان برای این سفرتحقیقاتی، تا سال 2015 حدود 50 هزار نفر، معادل جمعیت یک استادیوم فوتبال برآورد شدهاند که در طی 20 سال گذشته شمار زیادی از متقاضیان از بین دانشجویان مقطع کارشناسی در رشته های مختلف بودهاند. شرکت الجی 690 تیم با 2,620 عضو برای این سفرتحقیقاتی تشکیل داده است.
روند تغییرات در LG Global Challenger
در اولین سفر LG Global challenger در سال 1955، موضوع که برای این سفرتحقیقاتی انتخاب شد، مربوط به صنعت و پیشرفت تکنولوژی بود، که شامل موضوعاتی از قبیل ” مطالعه موردی استفاده از شرکتها در زمینه مدیریت صنعتی ” و ” تشخیص و شناسایی سرعت شبکه اطلاعات در قرن 21″ میشد. بعد از سال 2000 میلادی این موضوعات به صورت گسترده از سیستمهای جوامع پیشرفته به مسائل فرهنگی تنوع پیدا کرد. به عنوان مثال “مطالعه بر بهبود زمین بازی کودکان”، “ارتقا و افزایش کیفیت آسایشگاه معلولین “، “فعال کردن و توسعه بخشیدن به جشنواره مدل کره ای از طریق تجزیه و تحلیل جشنواره فرهنگ مدرن”، “مطالعه در مورد خدمات مدرن برای نگهداری متوفیان در کشورهای اروپایی و مقایسه وتحقیق آن با مدلهای موجود در کره ” و غیره. علاوه بر این، همانطور که حوزههای فناوری اطلاعات در حال گسترش است، در سال 2003 ، فناوری اطلاعات (IT) به 4 رشته کاربردی موجود شامل “علوم طبیعی”، “اقتصاد و مدیریت”، “علوم انسانی و اجتماعی” و “فرهنگ، هنر و ورزش”، اضافه شد. این توسعه به موازات رشتههای فناوری High tech از قبیل مدیریت بازرگانی، RFID، انرژیهای نو و جایگزین و همچنین انرژیهای هیدروژنی میباشد.
نتیجه رقابت LG Global Challenger
گزارشهای حاصل از نتیجه سفرهای تحقیقاتی انجام شده، به عنوان منبع تحقیقاتی در فناوری مدرن، بهبود فرهنگ در کره و در آینده در ایران استفاده خواهد شد. “مجموعههای فرهنگی دارای سالنهای نمایش فیلم متعدد در کشورهای توسعه یافته” در سال 1966، پایه و اساسی برای ایجاد پردیسهای سینمایی در کره شد. اطلاعات و دادههای نتیجه سفرهای تحقیقاتی با موضوعات “مفهوم جدید اتوبوسرانی برای حل معضل ترافیک” در سال 2002 و “مونو ریل، چشمانداز آینده حمل و نقل کره” در سال 2005 که توسط مقامات دولتی درخواست داده شده بود، به عنوان مقالههای تحقیقاتی در سازماندهی سیاستهای دولتی مورد استفاده قرار گرفت.
امید است نتایج تحقیقات دانشجویان ایرانی نیز، از این پس در جهت توسعه و رشد کشور ایران یه صورت عملی به کار گرفته شود.
نظر دهید