زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام الجی: کیک رد ولوت (قرمز مخملى)
پخت کیک یکی از سختترین و در عین حال ماجراجویانه و جذابترین کارهایی است که خانمهای خانهدار میتوانند به همراه کودکان خود در روزهای سرد زمستان تجربه کنند؛ مخصوصا اگر کیک رنگ اشتهاآور و قرمز آتشین داشته باشد.با وبلاگ الجی همراه باشید تا طرز تهیه کیک رد ولوت یا قرمز مخملی با مایکروویو سولاردام الجی را یاد بگیرید.
مواد لازم:
- کره یا روغن مایع: یک پیمانه یا 230 گرم
- آرد: 500 گرم
- شکر: 2 پیمانه
- تخم مرغ: 4 عدد
- پودر کاکائو: 40 گرم
- جوش شیرین: 2 قاشق چایخوری
- سرکه: 2 قاشق چایخوری
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- باتر میلک: 480 گرم یا 2 پیمانه
- وانیل: یک قاشق چایخوری
- رنگ قرمز: 2-4 قاشق غذاخوری (red-red)
طرز تهیه:
ابتدا دستگاه مایکروویو را در حالت کانوکشن با دمای 165 درجه روشن می کنیم تا گرم شود. بعد کف قالب کیک را کاغذ می اندازیم و دیواره هایش رو کاملا روغن کاری می کنیم.
باتر میلک را آماده می کنیم. 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو یا یک قاشق چایخوری پودر تارتار رو در یک لیوان فرانسوی دسته دار میگذاریم و روی آن را شیر هم دمای اتاق میریزیم و هم می زنیم. بعد از ربع ساعت باتر میلک آماده است و آن را کنار میگذاریم.
آرد و پودر کاکائو و نمک را الک می کنیم.
کره یا روغن را با شکر در حدود 7-10 دقیقه کامل میزنیم تا کره پف کند و شکر کاملا ریز شود. تخم مرغها را تک به تک به کره اضافه میکنیم و هر کدوم رو 3-5 دقیقه می زنیم تا کاملا پف کند.
وانیل را اضافه می کنیم و مقداری هم می زنیم.
رنگ را با باتر میلک کاملا مخلوط کرده و آرد رو به سه قسمت تقسیم می کنیم. هر بار یک قسمت آرد و یک قسمت باتر میلک را اضافه می کنیم و فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
در آخر، سرکه و جوش شیرین را مخلوط می کنیم و به سرعت به کیک اضافه می کنیم. با لیسک به حالت دورانی هم می زنیم. در کانوکشن با دمای 165 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه می گذاریم تا کاملا پخته شود (اما حتما بعد از 10 دقیقه استاپ زده درب دستگاه باز چک شود). بعد از سرد شدن از عرض برش می دهیم و وسطش را کریم چیز میگذاریم. اطراف و دور کیک رو با کریم چیز کاور می کنیم و روی آن را تزئین می کنیم.
مواد لازم برای تهیه کریم چیز
- پنیر ماسکارپونه: 500 گرم
- خامه زده شده: 500 گرم
- وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه کریم چیز
خامه زده شده را با پنیر کاملا با هم زن می زنیم تا یکدست شود، از این کرم برای فراستینگ و کاور کیک هویج، ردولوت و چیز کیک استفاده میشود.
نظر دهید