نکات اساسی برای بیشتر کردن عمر یخچال
هر وسیلهای که تو خونه دارید با رسیدگی میتونه بهتر کار کنه و عمرش هم بیشتر بشه. یخچال و فریزر هم مثل همه وسیلهها نیاز به رسیدگی مداوم دارن.این نصیحت را به گوش جان پذیرا باشید. از آنجا که همیشه سلامت و امنیت غذا اهمیت ویژهای دارد، سرآشپزها همیشه در مرتب کردن مواد غذایی داخل یخچال وسواس دارند و همواره شیوه نگهداری آنها را به خوبی میدانند. وقتی بدانید که بهترین جای یخچال برای قرار دادن مواد غذایی چیست نه تنها از انتشار هر گونه آلودگی به دیگر مواد پیشگیری میکنید بلکه مواد غذایی تازهتر، طولانیتر و طبیعیتر باقی میمانند.
معمولاً گوشت خام و غذاهای دریایی باید در طبقه پایین یخچال نگهداری شود که دمایش از همه قسمتهای دیگر پایینتر است. پایین نگه داشتن آنها از نشت خونابه این مواد به مواد دیگر نیز جلوگیری میکند. قانون مهم دیگر این است که غذاهایی که لازم نیست پخته شوند را در طبقههای بالا نگه دارید. مثلاً باقیمانده غذاها و غذاهای آماده، زیرا این قفسهها پایدارترین دما را دارند. نوسانات دما در درب یخچالهای استاندارد از هر جای دیگری بیشتر است. معمولاً پیشنهاد میکنیم این محل برای چاشنیها و دیگر محصولاتی که میتوان به مدت طولانی نگهداری کرد استفاده شود.
اگر چه، با وجود یخچالهایی نظیر InstaView الجی با درب دولایه اختصاص چنین فضایی دیگر شیوهای قدیمی و ازمدافتاده است. این یخچال با درب شیشهای نه تنها دسترسی به مواد غذایی مورد نظر را بدون باز کردن محفظه اصلی امکانپذیر میکند بلکه تنها با یک ضربه کوچک مشاهده فوری خوراکیها را میسر میکند. با یک ضربه روی بخش شیشهای درب یخچال، فضای داخل یخچال روشن میشود.
پنج نکته مهم و پایهای وجود داره که رعایت کردنشون در بهتر و بیشتر کار کردن یخچال شما تاثیر بسزایی داره.
لطفا تصاویر را ورق بزنید😊✌️
توازن؛ اصل شماره یک.
صبر کنید تا غذاها خنک شوند.
تعویض فیلتر فراموش نشود.
ظرفهای دربدار همیشه مفید هستند.
نظافت کنید؛ خیلی بیشتر از هر جای دیگر!
شما چه راهکارهای اصولی برای رسیدگی به یخچال میشناسید؟
نظر دهید