۰۵ آبان ۱۴۰۳

تلاش‌های ال‌جی برای مبارزه با گرسنگی در روز جهانی غذا

با وجود این واقعیت که کشاورزان در سراسر جهان غذای کافی برای تغذیه هر شهروند جهانی تولید می‌کنند، صدها میلیون نفر که بسیاری از آن‌ها کودک هستند، همچنان هر شب گرسنه به خواب می‌روند. در واقع، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) تخمین می‌زند که ۷۳۳ میلیون نفر به دلیل عوامل مختلفی مانند شوک‌های آب‌وهوایی، درگیری‌ها، رکود اقتصادی، نابرابری و بیماری‌های همه‌گیر از گرسنگی رنج می‌برند.

برای جلب توجه بیشتر به گرسنگی، سوء تغذیه و ناامنی غذایی جهانی، فائو روز ۱۶ اکتبر را به‌عنوان روز جهانی غذا تعیین کرده است. تحت عنوان «حق غذا برای زندگی و آینده‌ای بهتر»، فائو ویدیویی را ایجاد کرده که تولید و اشتراک غذا در فرهنگ‌های مختلف را نشان می‌دهد و در عین حال تأکید می‌کند که دسترسی به طیف متنوعی از غذاهای ایمن و غنی از مواد مغذی باید حق بشر باشد.

در تعهد خودش به گسترش آگاهی، ال‌جی این ویدیو را در بیلبوردهای بزرگ میدان تایمز نیویورک و سیرک پیکادلی لندن به‌عنوان بخشی از برنامه LG Hope Screen به نمایش در آورد. در اوایل امسال، LG Hope Screens بازسازی را برای روز جهانی محیط زیست ترویج کردند و سال گذشته نیز ویدیوی کمپین فائو را برای روز جهانی غذا در سال ۲۰۲۳ به نمایش گذاشتند.

ال‌جی به‌عنوان یک شهروند شرکت جهانی که اهمیت عمل کردن در زمان حال را می‌داند، به بهبود زندگی افراد با هر زمینه‌ای از طریق فعالیت‌های مشارکت اجتماعی خودش تحت چشم‌انداز Better Life for All این شرکت متعهد است. دفاتر ال‌جی در سراسر جهان تحت این چشم‌انداز گسترده شرکت برای رسیدگی به مسائل مختلف جهانی، با تمرکز ویژه بر کاهش فقر و گرسنگی در مناطق کم برخوردار همسو هستند.

به‌عنوان مثال، ال‌جی هندوستان با تقویت امنیت غذایی و تغذیه کودکان بومی با پروژه CSR خودش موضعی قوی در برابر سوء تغذیه اتخاذ کرده است. در سال ۲۰۲۳ میلادی، ال‌جی هند این پروژه را با پیوستن به آکشایا پاترا، یک سازمان غیردولتی پیشرو و یک مؤسسه خیریه به نام آناپورنا تراست برای ارائه صبحانه و ناهار مقوی به حداقل ۵۹۰۰۰ کودکی که در مدارس دولتی در سراسر کشور تحصیل می‌کنند، ارتقا داد.

هم‌زمان با ابتکارات «زندگی بهتر برای همه»، برنامه LG Loves and Cares ال‌جی اندونزی از علل مختلف اجتماعی پشتیبانی می‌کند. این برنامه شامل توزیع بسته‌های غذایی برای افراد بومی در تمام سنین بود که هر تحویل توسط یک متخصص تغذیه بررسی می‌شد تا اطمینان حاصل شود که از تعادل غذایی برخوردار است و باعث به‌زیستی بهتر می‌شود.

برنامه‌های مشابهی نیز وجود دارند که چشم‌انداز Better Life for All این شرکت را در سراسر نقاط جهان از جمله نیجریه، مکزیک و ایران به نمایش می‌گذارند.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید