Quantcast
آذر ۱۵, ۱۳۹۹
December 5, 2020
gharch-soup

تغذیه سالم در این روزهای شیوع بیماری کرونا از اهمیت بالایی برخوردار است. مایکروویو ال‌ جی کنار شماست تا با یک سوپ قارچ و سبزیجات خوشمزه به بدن شما جان دوباره بدهد.

پاییز و زمستان امسال مثل سال‌های قبل نیست چون علاوه بر آلودگی هوا و بیماری آنفولانزا، شیوع ویروس کرونا باعث دشوارتر شدن اوضاع شده است. اینجاست که تغذیه سالم نقش مهمی در سلامت شما بازی می‌کند.

شما باید با مصرف میوه‌ها و سبزیجات و کسب انواع ویتامین‌های ضروری برای بدن سیستم دفاعی بدن خود را تقویت کنید تا احتمال ابتلا به انواع بیماری‌های ویروسی کمتر شود یا حتی اگر مبتلا شدید، علائم خفیفی داشته باشید تا دوران بیماری را به راحتی پشت سر بگذارید.

سوپ قارچ با سبزیجات ملیت فرانسوی دارد و علاوه بر این که خیلی خوشمزه است، با مایکروویو سولاردام ال‌جی خیلی راحت در عرض حدود نیم ساعت درست می‌شود. نکته دیگر این که به دلیل وجود مواد غذایی رنگی که در تهیه این سوپ به کار می‌رود و زمینه روشنی که به خاطر شیر و خامه دارد، یک پیش‌غذای شکیل و زیباست.

پیشنهاد می‌کنیم این سوپ‌‌های مقوی را هم امتحان کنید:

زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام ال جی: سوپ سبزیجات

زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام ال‌جی: سوپ مینسترونه

ناگفته نماند که سوپ قارچ با سبزیجات یک غذای کامل و سرشار از ویتامین برای بدن شما و به عنوان پیش‌غذا بسیار سبک است. فولیک اسید ماده مهمی برای بدن انسان‌ها به شمار می‌رود. این سوپ خوشمزه کم‌کالری غنی از فولیک‌اسید و گزینه مناسبی برای دستیابی به یک غذای سالم است.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • آب گوشت: ۳۳۰ گرم
  • آرد ذرت: یک قاشق چایخوری
  • آویشن: ۲/۱ قاشق چایخوری
  • پیاز: (خلال شده) ۵۰ گرم
  • جعفری خشک: یک قاشق غذاخوری
  • سرکه: ۲ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: ۴/۱ قاشق چایخوری
  • قارچ: (ورقه شده) ۱۷۵ گرم
  • نمک: به میزان لازم
  • کرفس: (خرد شده) ۸ ساقه
  • کره: ۳۰ گرم

 سرآشپز: مرکز آموزش مایکروویو ال‌جی تهران

دستور پخت در مایکروویو سولاردام ال‌جی:

  1. کرفس، پیاز، آّب گوشت، کره آب‌شده، جعفری خشک، نمک، فلفل و آویشن را در ظرف پیرکس ریخته و با درپوش با قدرت۹۰۰ وات ۵ دقیقه زمان می‌دهیم و بعد با قدرت ۶۰۰ وات ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان می‌دهیم تا بپزد.
  2. ظرف با درپوش باشد و گهگاهی هم بزنیم.
  3. مابین این زمان قارچ را هم اضافه می‌کنیم.
  4. سرکه و آرد ذرت را اضافه می‌کنیم. ظرف را بدون درپوش با قدرت ۹۰۰ وات ۲ دقیقه زمان دهید تا غلیظ شود و در این فاصله یک‌بار هم بزنید.
  5. بعد در ظرف بریزید، تزئین و سرو کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


کد امنیتی تصویر جدید


ويدئو