زنگ آشپزی؛ پیش غذا با مایکروفر الجی: املت ژامبون در ماگ
املت ژامبون یک صبحانه لذیذ و سریع برای کسانی است که وقت زیادی برای تهیه صبحانه ندارند اما میخواهند یک وعده غذایی مفصل و گرم نوش جان کنند و پر انرژی به محل کار بروند.
مواد لازم برای 1 نفر
پنیر پیتزا : 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ : 1 عدد
ژامبون گوشت : 1 ورق
شیر : 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
کره : 2/1 قاشق غذاخوری
زمان پخت : 25 دقیقه
ملیت منو : فرانسوی
– کره را داخل ماگ انداخته و آن را به مدت 30 تا 45 ثانیه با توان 180 وات ذوب کنید.
– شیر و تخممرغ را با نمک و فلفل اضافه کرده و حسابی هم بزنید تا یکدست شود اما خیلی کف نکند.
– ماگ را مجددا در دستگاه گذاشته و 45 ثانیه با توان 900 آن را بپزید.
– بعد از 20 ثانیه ماگ را خارج کرده و محتویات آن را هم بزنید تا یکنواخت شود.
– بعد از پایان 45 ثانیه ماگ را خارج کنید و دوباره مواد را مخلوط کنید. ژامبون را مخلوط کرده و پنیر را روی آن بریزید.
– ظرف را یک دقیقه با روش پخت ترکیبی co1 با توان 180 بپزید. سپس با نان و سبزیجات تازه سرو کنید.
نکات ضروری:
- اگر از دو تخممرغ استفاده میکنید زمان پخت تخممرغ در مرحله اول یک دقیقه میشود.
- میتوانید همراه شیر از یک قاشق غذاخوری یا به جای شیر از 2 قاشق غذاخوری خامه استفاده کنید در این صورت بافت املت نرمتر میشود.
- میتوانید از سبزیجات تازه ساتوری، مثل جعفری و ترخون یا سبزی خشک مثل نعنا و شوید، در زمان پخت تخممرغ استفاده کنید.
نظر دهید