زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام الجی: سالاد مرغ کاری
پیشنهاد امروز ما برای کسانی که مى خواهند رژیم بگیرند و یا از غذاهای کم چرب تغذیه کنند سالاد مرغ کاری است که میتوانید با انواع مدلهای مایکروویو سولاردام الجی طبخ کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- سینه مرغ بدون پوست و استخوان: 2 عدد
- روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
- ساقه کرفس: 1 عدد
- پیازچه: 4 عدد
- انگور سیاه بدون دانه: 1 و نیم پیمانه
- بادام یا گردوی خرد شده: یکچهارم پیمانه
- پودر کاری: نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: یکچهارم قاشق چایخوری (دلخواه) نمک و فلفل به مقدار کافی
- ماست یونانی: سهچهارم پیمانه
طرز تهیه سالاد مرغ کاری با مایکروویو سولاردام الجی:
ابتدا سیستم کانوکشن را روی دمای 180درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
کف یک قالب فویل روی سینه های مرغ بدون استخوان روغن زیتون بمالید و کمی نمک و آلومینیومی بکشید. فلفل بپاشید.
سپس آنها را داخل قالب قرار دهید، قالب را به مدت حدوداً 30 دقیقه داخل دستگاه قرار دهید تا مرغ مغزپخت شود.
در مرحله بعد، آن را از دستگاه خارج کنید و 10 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود. حال با یک چاقوی تیز مرغ را به صورت تکه های مکعبی برش بزنید.
در کاسه ای که برای سالاد در نظر دارید ساقه کرفس و پیازچه ها را خرد کرده سپس انگورها را بدون هسته از وسط نصف کنید. انگورهای نصف شده، بادام یا گردوی خرد شده و ماست و کاری را به ترتیب به کرفس و پیازچه اضافه کنید. هم بزنید تا ماست به خوبی همه جای سالاد را بپوشاند.
سالاد مرغ کاری شما آماده است.
نظر دهید