زنگ آشپزی با مایکروویو الجی: پیتزای مرغ و قارچ
پیتزا غذای مورد علاقه خیلی از شماست؛ مخصوصا بچهها که عاشقش هستن و دلشون میخاد همه وعدههای غذاییشون پیتزا باشه!
اگر مایکروویو الجی دارید، بهتره همین الان دست به کار شید و یه پیتزای مرغ و قارچ خوشمزه و سالم رو با یه روش ساده و سریع درست کنید.
مواد لازم برای تهیه پیتزای مرغ و قارچ:
- خمیر پیتزا: 500 گرم
- پنیر پیتزا: 200 گرم
- سینه مرغ: 1 پیمانه
- قارچ: 150 گرم
- پیاز: یک عدد
- سس گوجه: به میزان لازم
- نمک، فلفل و ادویه دلخواه: به میزان لازم
- فلفل دلمهای رنگی (بصورت دلخواه): به میزان لازم
طرز تهیه پیتزای مرغ و قارچ:
پیاز خرد شده را به همراه کمی روغن در سیستم ماکرو 900 وات تفت دهید، سپس مرغهای خلالی خرد شده و نمک و فلفل را اضافه کنید و در همان سیستم ماکرو 900 وات با درپوش به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید.
خمیر پیتزا را روی سینی کف دستگاه پهن کنید و دوقاشق سس گوجه روی خمیر بزنید و مرغ، قارچ و در صورت تمایل فلفل دلمهایها را روی خمیر بچینید، در آخر کاملا با پنیر پیتزا بپوشانید.
نکته: در صورت تمایل و با توجه به ذائقه خود میتوانید، گوجه گیلاسی، فلفل هالوپینو و زیتون اضافه کنید.
دستگاه را با سیستم کانوکشن 180 درجه گرم کنید؛ سپس سینی را داخل دستگاه قرار داده و حالت ترکیب ماکرو وکانوشن co-5 با دمای 180 درجه و قدرت 360 وات به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
نظر دهید