۲۰ تیر ۱۴۰۰

زنگ آشپزی با مایکروویو ال‌جی: پیتزای مرغ و قارچ

پیتزا غذای مورد علاقه خیلی از شماست؛ مخصوصا بچه‌ها که عاشقش هستن و دلشون میخاد همه وعده‌های غذایی‌شون پیتزا باشه!

اگر مایکروویو ال‌جی دارید، بهتره همین الان دست به کار شید و یه پیتزای مرغ و قارچ خوشمزه و سالم رو با یه روش ساده و سریع درست کنید.

مواد لازم برای تهیه پیتزای مرغ و قارچ:

  • خمیر پیتزا: 500 گرم
  • پنیر پیتزا: 200 گرم
  • سینه مرغ: 1 پیمانه
  • قارچ: 150 گرم
  • پیاز: یک عدد
  • سس گوجه: به میزان لازم
  • نمک، فلفل و ادویه دلخواه: به میزان لازم
  • فلفل دلمه‌ای رنگی (بصورت دلخواه): به میزان لازم

 

طرز تهیه پیتزای مرغ و قارچ:

پیاز خرد شده را به همراه کمی روغن در سیستم ماکرو 900 وات تفت دهید، سپس مرغ‌های خلالی خرد شده و نمک و فلفل را اضافه کنید و در همان سیستم ماکرو 900 وات با درپوش به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید.

خمیر پیتزا را روی سینی کف دستگاه پهن کنید و دوقاشق سس گوجه روی خمیر بزنید و مرغ، قارچ و در صورت تمایل فلفل دلمه‌ای‌ها را روی خمیر بچینید، در آخر کاملا با پنیر پیتزا بپوشانید.

نکته: در صورت تمایل و با توجه به ذائقه خود می‌توانید، گوجه گیلاسی، فلفل هالوپینو و زیتون اضافه کنید.

دستگاه را با سیستم کانوکشن 180 درجه گرم کنید؛ سپس سینی را داخل دستگاه قرار داده و حالت ترکیب ماکرو وکانوشن co-5 با دمای 180 درجه و قدرت 360 وات به مدت 15 دقیقه قرار دهید.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید