۰۱ تیر ۱۴۰۰

نکاتی برای نگهداری بهتر نان

اول صبح، هیچ چیز مثل یک استکان چای داغ و یک تکه نان داغ و تازه که عطرش هوش از سر می‌برد دلچسب نیست؛ مخصوصا وقتی که دستپخت خودتان باشد!

در مطالب قبل وبلاگ ال‌جی، با طرز تهیه نان صبحانه با مایکروویو ال‌جی آشنا شده‌اید اما می‌دانید چطور می‌توانید نان را به مدت طولانی نگه دارید؟

اگر نان زود کپک می زند باید بدانید یکی از مهمترین دلایل آن این است که نان های داغ را روی هم قرار داده اید.

– قبل از سرد شدن کامل نان‌ها، آنها را نباید دسته‌بندی و داخل نایلون یا پارچه گذاشت، چرا که باعث خمیر شدن و فساد زودرس نان می‌شود.

–  اگر نان را در یخچال بگذارید، فرآیند کهنه شدنش سریعتراتفاق می افتد.

در فریزر هم گرچه ممکن است با گرم شدن دوباره تازگی اش را به دست آورد، ولی برخی خواص آن از بین می‌رود.

– هنگام خرید نان بهترین حالت قرار دادن آن در یک پارچه است نه نایلون! نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداری شود، مطبوع‌تر و ماندگارتر خواهد بود.

در ایجاد ضایعات نان، مردم 20 درصد، نانوایان 30 درصد و آرد مصرفی 50 درصد تاثیر گذار است.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید