زنگ آشپزی با مایکروویو الجی: مرغ کَرهای
اگه از غذاهای پرادویه و خاص که ساده طبخ میشن خوشتون میاد، ” مرغ کرهای ” همونیه که دنبالش میگردین! این غذای خوشمزه رو میتونین با مایکروویوهای الجی بپزین و از طعم گرمش که با بوی کره آغشته شده لذت ببرین.
مواد لازم برای تهیه مرغ کرهای (برای 3 نفر)
– 2 قاشق غذاخوری رب تیکا ماسالا (نوعی رب که نام آن ترکیبی از زبان فارسی و عربی است و تکه مصالح هم نامیده میشود)
– 1 قاشق غذاخوری ماست یونانی
– 500 گرم فیله ران مرغ بدون استخوان (به قطعات 3 سانتی متر برش دهید)
– 1 قاشق غذاخوری کره
– 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
– 1 پیاز قهوه ای، ریز خرد شده
– 2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه ریز خرد شده
– 2 حبه سیر، ریز خرد شده
– 250 میلی لیتر (1 فنجان) رب گوجه فرنگی
– 60 میلی لیتر (1/4 فنجان) خامه
– 2 عدد برگ بوی خشک شده
– 4 غلاف هل سبز، خرد شده
– 1 هل سیاه (اختیاری)
– 1 عدد چوب دارچین
– گشنیز تازه خرد شده، برای سرو
روش طبخ مرغ کرهای با مایکروویو الجی:
- مرحله 1
رب تیکا و ماست رو در یک کاسه ترکیب کنید. مرغ رو اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود. بپوشونید و کنار بگذارید.
- مرحله 2
روغن، پیاز، زنجبیل و سیر رو در یک کاسه مناسب مایکروویو قرار دهید. روی سنسور شماره 2 بپزید (دستی به مدت 4 دقیقه 100٪ بپزید).
- مرحله 3
مخلوط مرغ رو به صورت یک لایه روی مخلوط پیاز قرار دهید. دستی 100٪ به مدت 15 دقیقه بپزید.
- مرحله 4
رب گوجه فرنگی، خامه، برگ بوی خشک شده، دارچین و هل رو در مخلوط مرغ مخلوط کنید. دستی 100 دقیقه به مدت 10 دقیقه بپزید. روی اون رو با پلاستیک بپوشونید و 5 دقیقه کنار بگذارید.
- مرحله 5
حالا مرغ کرهای رو که با گشنیز تزیین کردهاید سرو کنید.
نظر دهید