۲۶ مهر ۱۴۰۰

زنگ آشپزی با مایکروویو ال‌جی: پودینگ برنج خاورمیانه‌ای

پودینگ برنج خاورمیانه همان طور که از نامش پیداست یک دسر متعلق به منطقه خاورمیانه است که می‌توانید آن را به جای میان وعده میل کنید.

این دسر که از انواع دسرهای مدرن محسوب می‌شود زمان آماده‌سازی کوتاهی دارد اما پختش طول می‌کشد. اما شما می‌توانید این دسر خوشمزه را با کمک مایکروویو ال‌جی در منزل تهیه و نوش جان کنید.

اضافه کردن گلاب به این دسر طعم و عطر شگفت‌انگیزی به آن می‌دهد. حتی می‌توانید این پودینگ را به عنوان یک صبحانه مقوی و خوشمزه برای کودکان و همه اعضای خانواده تهیه کنید. وجود شیر در این پودینگ باعث می‌شود کودکان به شیر علاقه‌مند شوند. پودینگ برنج نه تنها در وعده صبحانه بلکه در وعده عصرانه هم طرفداران زیادی دارد؛ کافیست کنار یک استکان چای تازه سرو شود.

مواد لازم برای تهیه پودینگ برنج خاورمیانه‌ای (برای 2 نفر)

  • شیر: 875 میلی لیتر (3 1/2 پیمانه)
  • برنج: 110 گرم (1/2 پیمانه)
  • شکر: 55 گرم (1/4 پیمانه)
  • گلاب: 2 قاشق چایخوری
  • هل آسیاب شده: 1/2 قاشق چایخوری
  • بادام زمینی یا بادام هندی: مقداری برای تزیین
  • کشمش طلایی: مقداری برای تزیین


روش طبخ پودینگ برنج خاورمیانه‌ای

مرحله اول

شیر، برنج، شکر، گلاب، هل و کمی نمک را در یک ظرف ایمن مایکروویو  1.25 لیتری (5 پیمانه) قرار دهید. مایکروویو روی سنسور شماره 7 (پخت دستی روی 100 درصد به مدت 20 دقیقه) بپزید، در اواسط زمان ترکیب را هم بزنید.

مرحله دوم

مایکروویو را به سنسور شماره 7 بازگردانید (20 دقیقه دیگر به صورت دستی 100 درصد بپزید). یکبار هم بزنید تا برنج نرم شود و مایع آن تقریبا جذب شود.

مرحله سوم

برنج را خوب هم بزنید و روی آن را با روکش پلاستیکی بپوشانید. 5 دقیقه کنار بگذارید.

مرحله چهارم

دوباره پودینگ را هم بزنید و بین دو کاسه تقسیم کنید.  روی آن را با بادام زمینی و کشمش طلایی تزیین کنید.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید