زنگ آشپزی با مایکروویو الجی: سیب زمینی شکمپر پنیری با بیکن ترد
سیب زمینی شکمپر از اون میان وعدهها یا غذاهای خوشمزه ست که اگه رژیم نداشته باشی، بی برو برگرد، نوش جان میکنی؛ اون هم وقتی که همراه با پنیر و بیکن (یا کالباس) باشه.
تهیه سیب زمینی شکمپر با مایکروویوهای الجی (انواع سولاردام و نئوشف) خیلی راحت و سریعه. فقط کافیه شروع کنین!
مواد لازم برای تهیه سیبزمینی شکمپر برای سه نفر
- 3 عدد سیب زمینی بزرگ
- 2 ورق بیکن یا کالباس بدون پوست، ریز خرد شده
- 65 گرم (1/4 پیمانه) خامه ترش
- 20 گرم (1/4 پیمانه) مخلوط 3 پنیر رنده شده
- 2 قاشق چایخوری پیازچه تازه ریز خرد شده، به اضافه مقدار اضافی برای سرو
- 1 قاشق چایخوری رزماری تازه ریز خرد شده، به اضافه مقدار اضافی برای سرو
روش تهیه سیب زمینی شکمپر با مایکروویو الجی
- مرحله اول:
با نوک یک چاقوی تیز سیب زمینیها را 8 بار سوراخ کنید. روی یک بشقاب قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید. سیب زمینیها را با منوی دستی روی 100% به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید. کنار بگذارید تا خنک شود.
- مرحله دوم:
در همین حین، بیکن را روی حوله کاغذی روی یک بشقاب قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید. بیکن را با منوی دستی با 100% به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که ترد شود بپزید.
- مرحله سوم:
با یک چاقوی تیز حدود 5 میلی متر از بالای هر سیب زمینی را برش دهید. برای خراش دادن گوشت سیب زمینی از یک قاشق چای خوری استفاده کنید تا حاشیه کمی باقی بماند. گوشت را در یک کاسه کوچک قرار دهید. خامه ترش، پنیر، پیازچه و رزماری را اضافه کنید. پوسته سیب زمینی را با دقت با مخلوط پر کنید و روی آن بیکن بپاشید. سیب زمینی را منوی دستی روی 70% به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شود بپزید.
- مرحله چهارم:
روی سیب زمینیها پیازچه اضافی و رزماری پاشیده و سرو کنید.
نظر دهید