۰۲ اسفند ۱۳۹۳

راهنمای استفاده از گریل در مایکروویوهای ال‌جی

گریل (Grill) همان سرخ‌کن یا برشته‌کن است. از این دکمه می‌توانید برای برشته کردن سطح غذای پخته شده استفاده کنید. در این حالت غذا بدون در پوش، روی پایه قرار می‌گیرد.

دکمه گریل ممکن است تا سه درجه تنظیم داشته باشد که هر کدام مختص یک سری از غذاهاست.

  • گریل (1): حرارت زیاد و زمان کوتاه (فقط روی غذا برشته می‌شود و سریع‌تر عمل می‌کند) ماهی، مرغ، کیک، پیتزا و همبرگر
  • گریل (2): حرارت کم و زمان زیاد (فقط روی غذا را برشته می‌کند) مانند مثال‌های بالا با زمانی طولانی‌تر تا حضور مهمان (زمانی که ما فرصت به اندازه کافی داریم).
  • گریل (3): حرارت و زمان در حد هم. فقط زیر غذا را برشته می‌کند. برای ته دیگ، ته چین، زیر کیک و زیر خمیرها

ویدئوی زیر را تماشا کنید تا به طور کامل طرز کار استفاده از گریل در مایکروویوهای ال‌جی را یاد بگیرید.

۴ نظر

فرزاد ۸ بهمن ۱۳۹۷ پاسخ

چرت ترین فیلم آموزشی بود که تا حالا دیدم!!!!

قیمت ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ پاسخ

ممنون

سمانه ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ پاسخ

من روی پایه بلند گذاشتم با ظرف پیرکس و آرکوپال …هر دو ظرف شکست … نمیدونم به خاطر تایمش بود یا اینکه نباید تو ظرف میچیدم و باید مرغ ها رو روی سه پایه میچیدم اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه …چون تایمش رو گفته ۴ الی ۵ دقیقه ولی تو این تایم اصلا برشته نمیشه …از گریل یک هم استفاده کردم

شیوا ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ پاسخ

نه بخاطر پایشه احتمالا رو پایه پایین بزارین منم همیشه توی ارکوپال میزارم هیچ اتفاقی نمیوفته

نظر دهید