۱۷ مرداد ۱۴۰۰
زنگ آشپزی با مایکروویو الجی: سوپ پیاز و پنیر فرانسوی
امروز با یه سوپ خوشمزه و عالی به اسم “سوپ پیاز و پنیر فرانسوی” اومدیم که شک نداریم تا حالا امتحانش نکردین! اگه مایکروویو الجی دارید، فورا دست به کار شید و این سوپ مقوی رو برای خانواده طبخ کنین تا ناراحتیها و بیحالیهای این روزا رو بشوره ببره!
مواد لازم برای تهیه سوپ پیاز و پنیر فرانسوی (برای 3 نفر)
- – 3 عدد پیاز نازک ورقه شده
- – 40 گرم کره خرد شده
- – 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
- – 1 قاشق غذاخوری آرد ساده
- – گوشت گاو 4 فنجان
- – 2 قاشق چایخوری برگ رزماری تازه خرد شده، به اضافه مقداری دیگر برای سرو
- – 6 تکه نان برشته فرانسوی
- – 60 گرم (2/3 فنجان) پنیر سوئیسی رنده شده
طرز تهیه سوپ پیاز و پنیر فرانسوی
مرحله 1
پیاز، کره و روغن را در یک کاسه 1.5 لیتری (6 فنجان) مخصوص مایکروویو قرار دهید. به صورت دستی 100 دقیقه به مدت 20 دقیقه بپزید و مرتباً هم بزنید تا پیاز طلایی شود و کاراملی شود. پیازها را تا پایان پخت مرتباً چک کنید تا مطمئن شوید نسوزند.
مرحله 2
آرد را به پیازها اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس، سس را مخلوط کنید. دستی 100 دقیقه به مدت 10 دقیقه بپزید.
مرحله 3
نان را روی سوپ قرار دهید و پنیر را روی آن بپاشید. به صورت دستی به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود روی 70٪ بپزید.
مرحله 4
سوپ و نان را بین کاسه های سرو تقسیم کنید. برای سرو رزماری اضافی بپاشید.
۰ نظر
دیدگاهی ارسال نشده است!
نظر دهید