۲۵ آذر ۱۴۰۰

زنگ آشپزی با مایکروویو ال‌جی: مرغ سوخاری هندی با طعم کاری

 وقتشه دیگه یه کم از ادویه‌ها و طعم‌های همیشگی فاصله بگیرین و با تهیه یه غذای جدید، با یه طعم خیلی جدید آشنا بشین. کافیه یه مرغ سوخاری برشته کرده و با خمیر کاری خوشمزه آغشته کنین و کمی هم بادام پرک روش بریزید.

مرغ سوخاری هندی با طعم کاری یه غذای خیلی ساده و سریعه که می‌تونین با مایکروویو ال‌جی بپزین و از طعم عالی و جدید اون لذت ببرین.

مواد لازم برای مرغ سوخاری هندی:

  • 2 قاشق غذاخوری بادام پرک شده
  • مرغ کامل 1.6 کیلوگرم
  • 1 عدد لیمو، نصف شده
  • 3 قاشق غذاخوری رب کاری
  • 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • عصاره مرغ 1 قاشق چایخوری
  • 500 گرم سیب زمینی کوچک نصف شده
  • 300 گرم لوبیا سبز خرد شده

طرز تهیه مرغ سوخاری هندی:

  • مرحله اول:

بادام را روی یک بشقاب قابل استفاده در مایکروویو بریزید. برنامه مایکروویو با 100٪، را انتخاب کنید و بادام را مرتباً هر 30 ثانیه به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوه‌ای شود هم بزنید. سپس، کنار بگذارید.

  • مرحله دوم

داخل مرغ را با لیمو پر کنید. پاهای مرغ را با نخ آشپزخانه به هم ببندید. خمیر کاری، روغن و عصاره مرغ را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. نیمی از مخلوط را به تمام مرغ بمالید. سمت سینه را در یک ظرف بزرگ قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید.

  • مرحله سوم

مرغ را روی قفسه پایین در مایکروویو قرار دهید و از دستورالعمل منوی کباب کردن و پخت استفاده کنید (به دستورالعمل و راهنمای دستگاه مراجعه کنید). وزن مرغ را به اضافه 200 گرم انتخاب کنید (با این کار به سیب زمینی‌ها زمان بیشتری می‌دهید تا خوب بپزند)، در این مورد، 1.8 کیلوگرم را انتخاب کنید و دکمه شروع را فشار دهید.

وقتی مایکروویو بوق زد، مرغ را با احتیاط برگردانید. 2 قاشق غذاخوری از روغن مایع را در یک کاسه بزرگ بریزید. سیب زمینی‌ها را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. سیب زمینی‌ها را در اطراف مرغ در یک لایه قرار دهید و باقی مانده مخلوط کاری را روی مرغ بمالید. پخت و پز را برای مدت زمان برنامه ریزی شده باقیمانده ادامه دهید تا مرغ پخته شود و سیب زمینی‌ها نرم شوند. کنار بگذارید و روی آن را با فویل بپوشانید تا گرم بماند و استراحت کند.

  • مرحله چهارم

با استفاده از دستورالعمل STEAM CHEF MENU، به میزان 300 میلی لیتر آب را در کاسه بخار آب بریزید. بشقاب بخار را روی کاسه آب بخار قرار دهید. لوبیاها را داخل بشقاب بخارپز قرار دهید. با کاور بخارپز بپوشانید. در مایکروویو قرار دهید و منو و وزن را انتخاب کنید، در این مورد 300 گرم را انتخاب کنید و سپس دکمه شروع را فشار دهید.

  • مرحله پنجم

مرغ سوخاری و سیب زمینی را با لوبیا سبز بخارپز شده سرو کنید. روی آن آب لیموی تازه بپاشید و با بادام برشته پرک تزیین کنید.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید